Skip to main content

Afblegning af hår

For mange er deres frisure lig med deres personlige udstråling. Går du og drømmer om at få fornyet dit look eller trænger du blot til lidt selvforkælelse? Så skal du besøge Fonnesbek for et smukt resultat. Vi anvender kun kvalitetsprodukter og har ligeledes mange års erfaring med afblegning af hår. Du kan derfor trygt stole på, at vi tager os godt af dig og dit hår, når du besøger os på Frederiksberg eller i København K.

Hvordan foregår afblegning af hår? 

Afblegning af håret foregår via en kemisk proces, hvor pigmentet fjernes fra hårstråene. Dette efterlader en lys farve, men der er forskel på resultatet, da det afhænger af din oprindelige hårfarve. Hvis du har blond hår, vil du efter første behandling opleve, at dit hår efter afblegningen bliver helt platinblond. Har du modsat helt mørkt hår, vil du efter første behandling opleve, at dit hår bliver gulligt eller brunrødt, og det vil derfor kræve flere behandlinger for at få et helt blondt og afbleget hår. 

Hvor lang tid tager afblegning af hår?

Det tager mellem 15-60 minutter at afblege håret, da det kommer an på udgangspunktet. Har du meget blond hår, vil det ikke være nødvendigt at lade afblegningen sidde så længe. Har du omvendt meget mørkt hår, vil det være nødvendigt at lade afblegningen sidde lidt længere.  

Hvor lang tid holder afbleget hår? 

Det afblegede hår holder mellem 5-6 uger, og det er derfor en behandling, der kræver meget vedligehold. Vi anbefaler derfor, at du tænker dig godt om, inden du beslutter dig for at afblege dit hår, da du skal være klar på regelmæssige behandlinger hos os.

Hvordan skal man passe afbleget hår? 

Da afblegningen foregår via en kemisk proces, er det en rigtig god idé at passe ekstra godt på dit hår i tiden efter behandlingen. Først og fremmest skal du vente i helt op til 48 timer med at vaske dit hår, da pigmentet virker så længe det sidder i håret. Dernæst anbefaler vi, at du giver dit hår en nærende hårkur 2-3 gange ugentligt for at sikre dit hårs sundhed og struktur. Når du får afbleget dit hår hos os, anbefaler vi en specifik hårkur, som du kan købe i salonen og få med hjem, så du kan pleje dit hår ekstra godt. 

10 vigtige ting om afblegning af hår 

Vi ønsker at give dig alle de rette forudsætninger for at træffe det rette valg, når det kommer til afblegning af dit hår. Afblegning af håret er nemlig en stor beslutning. Vi har derfor samlet 10 gode råd, som du skal være opmærksom på, inden du vælger at få afbleget dit hår – vi garanterer for at resultatet bliver super smukt, og vi ved, at du vil blive glad for det. Desuden tager vi altid en god og grundig snak om, hvad du ønsker, når du kommer på besøg hos os. Det kan være, at du ender med noget helt andet, end du regnede med, men det vigtigste for os er, at du er tryg og tilfreds. 

  1. Sørg for at pleje dit hår godt efter behandlingen 
  2. Husk at du oftere skal klippe dine spidser, da de hurtigere tørrer og spalter, når de er bleget afbleget
  3. Brug et hårprodukt, der sikrer dit hår imod misfarvning, da det let påvirkes af luftforurening og kemikalier 
  4. Beskyt dit hår mod UV-strålerne fra solen 
  5. Undgå klorvand, da det misfarver håret og kan give det et grønligt skær 
  6. Brug shampoo og balsam der er speciallavet til afbleget hår 
  7. Sørg for at vedligeholde dit afblegede hår hver 5.-6. uge 
  8. Giv dit hår en nærende hårkur 2-3 gange ugentligt 
  9. Rådfør dig altid med en professionel vedrørende dit afblegede hår
  10. Drømmer du om langt hår, skal du ikke afblege dit hår. Dine spidser tørrer og spalter hurtigere, og skal derfor oftere klippes end normalt

Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå dine ønsker for dit hår

Hos Fonnesbek Hair er vi klar til at tage imod dig i vores luksuriøse omgivelser. Her byder vi på en kop kaffe eller et glas hvidvin, så du rigtigt kan forkæle dig selv, når du får dit hår behandlet og plejet hos os. Vi ønsker at imødekomme alle dine ønsker og behov, og vi er ikke bange for en udfordring. Kontakt os derfor allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få præcis den frisure, du drømmer om.