Skip to main content

Få lavet babylights i København

Babylights er en hårfarveteknik, hvor små, fine og naturlige lysere farver skabes i håret for at give det en blød og naturlig glød. Hos Fonnesbek Hair kan vi tilpasse babylights til dine ønsker og behov.

Få det perfekte og elegante look med babylights

Overvejer du at få lavet de fineste babylightstriber i dit hår? Hos Fonnesbek Hair kan vi lave babylights i København til dig, der sætter pris på rigtig god kvalitet til en favorabel pris. Babylights giver dit hår et helt nyt look, så du får en flot, ny og elegant udstråling.

Vi tilbyder babylights i København i vores salon i Studiestræde. Her bliver du taget godt imod, hvor du kan nyde en lækker behandling i vores skønne lokaler. Vi sørger for en lækker kop kaffe eller et glas vin, imens vi sørger for en skøn forvandling af dit hår med babylights striber.

Book din tid allerede nu til at få lavet babylights i København hos os.

Hvad er babylights?

Går du stadig i overvejelsesfasen om, hvad det er for en teknik, du skal have farvet dit hår med, kan babylights være et rigtig godt valg. Babylights er en særlig farveteknik, hvor du får helt fine hightlights i dit hår. Striberne vil være helt små og ligge meget tæt.

Med denne unikke farveteknik kan vi tilføje noget raffineret og spændende til dit hår. Du vil få et mere naturligt spil, da du får en flerdimensionel hårfarve. Resultatet vil minde lidt om den sofistikerede hårfarve, som børn ofte har – deraf navnet babylights.

Kompetent frisør i København med erfaring i babylights

Når du vælger at få lavet babylights i København hos os, gør vi meget ud af at mestre denne farveteknik. Vi har flere års erfaring, og vi efteruddanner os løbende for at holde trit med de nyeste tendenser og teknikker.

Vi har hjulpet flere kunder med at få et nyt fantastisk look med babylights. Er du i tvivl om, hvorvidt babylights er den rette farveteknik for dig, har du altid mulighed for at få et godt råd med på vejen. Ud fra din hudtone, øjenfarve og lignende, kan vi fortælle dig, hvilken farveteknik og ikke mindst farve, der vil passe perfekt til dig.

Vi kan derfor helt sikkert hjælpe dig. Dit hår er i trygge hænder, når du sætter dig til rette i vores frisørstol i København.

Book tid til babylights i København

Vi kan hjælpe dig med at få de flotteste babylights, når du besøger vores salon i København. Vi giver en professionel behandling, hvor vi tager os kærligt af dit hår, så du får nydelige babylights. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et nyt look med babylights? Ring til os eller book din tid allerede i dag.  

Book en tid allerede i dag

Hos Fonnesbek Hair er vi specialiserede inden for bl.a. hårstyling, klipning, farvning og meget mere. Book allerede en tid i dag – så står vi klar til at hjælpe dig!