Skip to main content

Professionel frisør, der tilbyder balayage på Frederiksberg

En balayage fremhæver dine ansigtstræk og skaber dimension i håret. Hos Fonnesbek Hair kan vi hjælpe dig med at få balayage, der afspejler dig, din personlighed og din stil. Vi hjælper dig med at få dine hårønsker opfyldt, og vi er centralt beliggende på Frederiksberg. 

Få dit drømme-look med en elegant balayage på Frederiksberg

Er du på udkig efter en frisør, der tilbyder balayage på Frederiksberg? Vores salon er centralt beliggende på Frederiksberg, og i vores luksuriøse omgivelser kan vi give dig en helt ny stil med en smuk balayage. Vi vægter høj kvalitet højt, og vi sørger altid for, at du får en god oplevelse hos os. Du bliver mødt af et venligt og kompetent personale, og vi tilbyder altid en kop kaffe, et glas bobler eller vand, mens vi forkæler dig og dit hår.

Har du allerede prøvet balayage én gang, og trænger den til en opfriskning? Det kan vi også hjælpe med.Vores erfarne stylister står klar til at assistere dig, når du ønsker en kvalitetsbehandling med top service. Vi lægger stor vægt på, at du skal føle dig velkommen i vores salon. Derfor modtager vi altid vores kunder med et smil, og sammen drøfter vi, hvilket look du ønsker med din balayage.

Book en tid i vores salon på Frederiksberg til en balayage i særklasse.

Hvad er balayage?

Du har sandsynligvis hørt udtrykket flere gange, men er måske ikke helt sikker på, hvad balayage egentlig indebærer. Når du vælger at få en balayage, benyttes en speciel farveteknik.

Balayage er en farveteknik, hvor striberne ikke placeres systematisk. I stedet anvendes frihånd til at placere highlights i håret. Det er stylistens kreativitet, der afgør, hvordan striberne placeres, men det sker altid i samråd med dig.

Du får mere markerede highlights, som kan skabe ekstra kontrast i dit hår. Resultatet minder lidt om et strandlook, hvor solens stråler har afbleget dit hår forskellige steder. Balayage giver derfor et smukt og naturligt spil, der tilfører dit look friskhed.

Gå fra salonen med den smukkeste balayage på Frederiksberg

Balayage er blevet en utroligt populær farveteknik, og det er også en teknik, som vi har masser af erfaring med. Vi lægger stor vægt på at skabe et balayage-look, der passer perfekt til dit udseende. Hvis du vælger at besøge vores salon, kan du få den flotteste balayage på Frederiksberg. 

Vores dygtige frisører står klar til at give dig et frisk nyt look, og vi tilpasser det lige netop dine ønsker og behov. Vi sørger desuden for ekstra forkælelse, så du kan læne dig tilbage og nyde tiden i vores salon. Hos Fonnesbek Hair skal du have selvforkælelse i luksuriøse omgivelser.

Bestil tid til balayage på Frederiksberg

Vi kan hjælpe dig med at beslutte, hvor markante dine balayage highlights skal være. Du kan vælge, om de skal være meget blonde eller blot give en lille smule spil i dit hår ved at afblege din nuværende farve en smule. Sammen finder vi frem til, hvilket look der vil fremhæve dit naturlige look. Vi tager ligeledes også højde for, hvor meget tid du selv ønsker at bruge på at vedligeholde din nye balayage, og hvis det trænger til en opfriskning, er du altid velkommen til at komme tilbage. Bestil en tid til at få lavet balayage på Frederiksberg i vores salon.

Hos Fonnesbek Hair er vi specialiserede inden for bl.a. hårstyling, klipning, farvning og meget mere. Book allerede en tid i dag – så står vi klar til at hjælpe dig!