Skip to main content

Professionel frisør, der tilbyder balayage i København

Balayage kan bruges til at fremhæve ansigtstræk og skabe dimension i håret. Hos Fonnesbek Hair hjælper vi med at skræddersy en unik og personlig stil til hver enkelt kunde.

Få det perfekte look med en skøn Balayage i København

Leder du efter en frisør, der tilbyder Balayage i København? Hos Fonnesbek Hair får du en skøn balayage. Vores salon er placeret centralt i København i Studiestræde, hvor vi kan give dig en et helt nyt look med en flot balayage.

Har du allerede benyttet dig af balayage, og trænger den til en opfriskning – så kan vi også hjælpe. Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig, når du vil have en kvalitetsbehandling, hvor servicen er i top. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig godt tilpas i vores salon. Vi tager derfor imod dig med et smil, hvor vi sammen gennemgår, hvad det er for et look, du ønsker med en balayage.

Book tid i vores salon i København til en balayage i særklasse.

Hvad er balayage?

Du har sikkert hørt udtrykket flere gange, men er måske ikke helt sikker på, hvad balayage egentlig indebærer. Når du vælger at få en balayage, er der tale om en helt særlig farveteknik.

Balayage er en farveteknik, hvor der benyttes frihånd til at placere highlights i håret. Derudover er det en teknik, hvor striberne ikke blive placeret systematisk. Det er lidt mere tilfældigt, og det er frisørens kreativitet, der afgør, hvordan striberne bliver placeret.

Du får et resultat, der minder lidt om et strandlook, hvor solens stråler har afbleget dit hår forskellige steder. Du får mere markerede highlights, som kan skabe mere kontrast i dit hår. Balayage giver altså et smukt og flot spil, som giver dig et friskt look.

Gå fra salonen med den flotteste balayage i København

Balayage er efterhånden blevet en meget populær farveteknik. Det er derfor også en teknik, som vi har en masse erfaring med. Vi gør rigtig meget ud af at skabe et balayage-look, der passer lige præcis til dit udseende. Hvis du vælger at benytte dig af vores salon, kan du få den flotteste balayage i København.

Vores dygtige frisører står klar til at give dig et friskt nyt look, som kom du direkte fra stranden. Vi sørger for ekstra forkælelse, hvor du kan læne dig tilbage og føle dig godt tilpas i vores salon.

Bestil tid til balayage i København

Vi kan hjælpe dig med at beslutte, hvor kraftige eller knap så kraftige dine balayage highlights skal være. Du kan nemlig både vælge, at de bliver meget blonde eller blot afblege din nuværende farve en smule for at give lidt spil i håret.

Sammen finder vi frem til, hvilket look der vil fremhæve din naturlige skønhed. Bestil tid til at få lavet balayage i København i vores salon.

Book en tid allerede i dag

Hos Fonnesbek Hair er vi specialiserede inden for bl.a. hårstyling, klipning, farvning og meget mere. Book allerede en tid i dag – så står vi klar til at hjælpe dig!