Skip to main content
19. maj 2021

Få opsat dit brudehår i København

Går du og tæller ned til den store dag, men mangler hjælp til opsætning af brudehår? Eller måske du mangler inspiration til, hvordan brudehåret skal se ud? Hos Fonnesbek Hair, som ligger i hjertet af København, har vi mange års erfaring i opsætning af brudehår. Mangler du en bryllupsfrisør, står vi altid klar til at tage imod dig og hjælpe dig med at opnå lige præcis det look, du drømmer om på bryllupsdagen. Vi gør en dyd ud af at lytte til vores kundes ønsker og drømme, så både du og vi er sikre på, at brudehåret er opsat præcis, som du gerne vil have det. Ofte handler det om god sparring, hvor vi med vores ekspertise og du med dine ønsker sammen finder et look, der passer til dig og til dit bryllup.

Hos Fonnesbek Hair har vi samlet flere brudepakker, så du har mulighed for selv at vælge, hvordan du helst vil have, at opsætningen af dit brudehår foregår. Det kan både foregå i dit eget hjem eller i vores salon i København. Vores brudepakker er sammensat således, at du både får opsat dit brudehår samt lagt makeup af en af vores dygtige makeupartister. Hvis du kun ønsker håropsætning inden dit bryllup, er det selvfølgelig også muligt. Vi glæder os til at betjene dig i vores skønne salon i København og hjælpe dig med at opnå dit drømmelook på den store dag. 

Flere muligheder for opsætning af brudehår i København

Når du skal have opsat dit brudehår, anbefaler vi dig for det første, at du vælger, hvordan dit brudehår skal opsættes ud fra udskæringen på din brudekjole. Udskæringen på brudekjolen har nemlig rigtig meget at sige ift., om du bør få en stram håropsætning eller en løs håropsætning. Har du f.eks. en kjole med en høj hals, anbefaler vi, at du får brudehåret opsat i en stram frisure, da dit hår alternativt kan risikere at dække for kjolen, og at looket bliver meget tillukket. Har du derimod en dyb udskæring, anbefaler vi, at du får en mere løs opsætning af dit brudehår, da dine lokker ikke vil dække for brudekjolen.

Uanset hvilken type af håropsætning, du ender ud med, er det også altid en god idé at være opdateret på nuværende trends og tendenser inden for farve af hår. Farvespil i håret, som eksempelvis lyse striber, giver et smukt og ganske naturligt look, som særligt passer til sensommer- eller efterårsbryllupper, idet håret ser ud til at være farvet af sommersolens stråler. Mange får helt naturligt striber eller farvespil i håret om sommeren, men hvis du synes, dit hår mangler det, kan vores dygtige frisører i København heldigvis hjælpe dig, så du får et naturligt og smukt look. 

Gode råd inden opsætning af brudehår

Det er vigtigt at huske, at håret ikke må være nyklippet, inden den store dag. Vi anbefaler, at du lader lokkerne være, mindst 4 måneder før brylluppet skal stå. Hvis dit hår er helt nyklippet, er det nemlig ikke stærkt nok til at kunne holde på opsætningen af dit brudehår. Desuden er det vigtigt ikke at vaske håret på bryllupsdagen. Nyvasket hår er nemlig ofte glat, og derfor kan det være svært at sætte håret helt perfekt samtidig med, at det ikke vil være helt lige så modstandsdygtigt, når du skal have opsat dit brudehår.

Find inspiration til dit brudehår på vores hjemmeside og Instagram

Både på vores hjemmeside og på vores Instagram har du rig mulighed for at finde inspiration og følge med i de nyeste hårtrends og -tendenser. Vi holder os konstant opdaterede i hårverdenen, så vores kunder er sikre på at blive guidet bedst muligt. Du er også altid velkommen til at booke en tid online eller ringe til os i salonen i København. Vi glæder os til at modtage dig!