Skip to main content
28. maj 2019

Frisure mellemlangt hår i 2019

Mangler du inspiration til en ny frisure i et mellemlangt hår? Hos Fonnesbek hair står vi klar, til at hjælpe dig, og guider dig gerne igennem trends og muligheder! Det mellemlange hår har nemlig mange muligheder. Strukturen i dit hår, samt din ansigtsform, er med i overvejelserne når vi hjælper dig med at finde et passende look.

Pagen har gjort et comeback i 2019, og den er kommet for at blive. Pagen har mange variationer, og kan klippes i alt fra tykt til tyndt, og glat til krøllet hår. Pagen som den hitter på de forskellige catwalks i 2019, har et skarpt udtryk, og er sleek. Den er klippet langs kæbelinjen, og har et tilhørende pandehår. Pagen kan også klippes i hår med struktur, og have forskellige længder, sådan at der vil fremkomme mere volumen i frisuren. Kombiner pagen med en variation af pandehår, for et sammenhængende look.

Det mellemlange hår kan også styles med accessories, som trender lige nu. Hårbøjler med sløjfer og smukke stoffer. Hårclips med marmorering og glimmer, eller perle spænder, ses især i gadebilledet. Dette er en nem måde at shine et hverdags-look hurtigt op. Kast dig ud i det, og eksperimenter med disse fine sommer trends.

Trænger dit mellemlange hår blot til et nyt udtryk? Så er der også mange farvetrends som med fordel, kan laves i mellemlangt hår. Om du er til ‘solskins looket’ som med balayage highlights, males direkte på håret med fri hånd. Eller en mørkere gennemgående tone, eventuelt kombineret med nogle lowlights, så burde der være muligheder for alle.

For special occasions er der også mange forskellige opsætningsmuligheder. Og her er det er næsten kun fantasien, og din frisørs kreativitet, der sætter grænser. Vi hjælper gerne med opsætninger til bryllup, konfirmationer, fester og meget mere. Følg os på Instagram, og bliv inspireret i et univers af styling billeder fra vores salon.

Vores team bliver løbende opdateret på nye trends, samt på nye klippe og farveteknikker. Nogle gange er det kunne en ganske lille ændring i den eksisterende frisure, der gør den store forskel. Andre gange er det nogle friske øjne på en eksisterende frisure, der fører til en make-over og en ny mellemlang frisure. Kom ind til en uforpligtende konsultation, og lad os sammen finde et look der vil opfylde dine ønsker.

Vi glæder os til at se dig!