Skip to main content
17. maj 2024

Frisure til mellemlangt hår i 2024

Mangler du inspiration til en ny frisure i mellemlangt hår? Hos Fonnesbek Hair står vi klar til at hjælpe dig, og guider dig gerne igennem trends og muligheder. Det mellemlange hår har nemlig mange muligheder for forskellige frisurer. Strukturen i dit hår samt din ansigtsform er med i overvejelserne, når vi hjælper dig med at finde et passende look, der vil se godt ud til dig.

De fire hyppigste trends inden for styling af mellemlangt hår er: 

  • Naturlige teksturer og bølger 
  • Naturlige farver med økologiske og bæredygtige produkter 
  • Fletninger og/eller flette detaljer i håret 
  • Retroinspirerede frisurer 

Naturlige teksturer og bølger i det mellemlange hår

I 2024 ser vi et større fokus på at omfavne og fremhæve hårets naturlige tekstur og bølger. Hvis du selv ønsker at prøve kræfter med dette, kan du opnå det ved brug af saltvandsspray, mousse eller særlige teknikker med krølle- og glattejern. Det kan være med til at skabe et afslappet og beachy look, eller det kan styles til at stå knivskarpt. 

Naturlige farver med økologiske og bæredygtige produkter 

Det er ikke kun i selve teksturen, at vi ser en naturlig trend. I 2024 ønsker rigtig mange af vores kunder at arbejde hen imod mere naturlige hårfarver. Der er også et særligt fokus på at skabe et sundt hår. Dette kan inkludere subtile balayage eller ombre-effekter, der giver et solkysset udseende. Vi ser også en stigning i populariteten af farvebehandlinger, der beskytter og plejer håret samtidig med at de tilføjer farve.

Fletninger og flettede detaljer

Fletninger er en evergreen, og det er netop i det mellemlange hår, at det fortsætter med at være populært. I 2024 kan vi se mere fokus på flettede detaljer såsom fletninger indarbejdet i det løse hår eller fletninger langs hårlinjen.

Retro-inspirerede frisurer

Vintage og retro-styling er tilbage, når det kommer til at style det mellemlange hår. Der hentes stor inspiration i 60’erne og 70’ernes trends, og det er særligt velegnet til mellemlangt hår. Det kan blandt andet omfatte frisurer med bløde bølger, voluminøse krøller eller de klassiske “shag” haircuts med lag.

Frisure til mellemlangt hår med tiden accecories

Det mellemlange hår kan også styles med de accessories, som trender lige nu. Hårbøjler med sløjfer og smukke stoffer. Hårclips med marmorering og glimmer, eller perlespænder, ses især i gadebilledet. Dette er en nem måde at shine et hverdags-look hurtigt op. Kast dig ud i det, og eksperimenter med disse fine sommertrends. Vi rådgiver også meget gerne i de typer af accessories, som vi mener vil klæde din mellemlange frisure. 

Til særlige begivenheder er der også mange forskellige opsætningsmuligheder. Og her er det næsten kun fantasien, og din frisørs kreativitet, der sætter grænser. Vi hjælper gerne med opsætninger til bryllup, konfirmationer, fester og meget mere. Følg os på Instagram, og bliv inspireret i et univers af styling billeder fra vores salon.

Vores team bliver løbende opdateret på nye trends samt på nye klippe- og farveteknikker. Nogle gange er det en ganske lille ændring i den eksisterende frisure, der gør den store forskel. Andre gange er det nogle friske øjne på en eksisterende frisure, der fører til en make-over og en ny mellemlang frisure. Kom ind til en uforpligtende konsultation, og lad os sammen finde et look der opfylder dine ønsker.

Vi glæder os til at se dig!