Skip to main content
16. december 2022

Frisure til høje tindinger eller tyndt hår i tindingerne

For flere af vores kunder kan det være svært overhovedet at tænke i frisurer til mænd med tyndt hår eller vigende hårgrænse. Hvis du også har det sådan, er der heldigvis håb forude. For spørger du os, er mænd lige så dejlige uden så meget hår på hovedet – og vi vil vove at påstå, at der er flere frisurer, der går godt til dig, der har høje tindinger eller tyndt hår i tindingerne.

En flot herreklipning kan med andre ord gøre en verden til forskel – både når den passer til dit ansigt, hårgrænse og til de drømme, du har. Så lad os tage os kærligt af dig og sammen finde den helt rigtige frisure til høje tindinger, der klæder dig. For os er det en ære at få lov til at bringe det bedste frem i dig ud fra det, du kommer med.

Hvordan opstår tyndt hår i tindingerne?

Hårtab er et almindeligt fænomen hos både mænd og kvinder, der særligt ses i Norden. Det er dog typisk mænd, der oplever det, og det er ret individuelt, hvornår det starter. Nogle får tyndt hår i tindingerne i 20’erne, og andre får det senere i livet eller slet ikke.

Hvis du har en vigende hårgrænse, kan det skyldes flere ting. Det kan både være arveligt, men det kan også skyldes stress og hormonel udvikling. Uanset hvad, så kan den helt rigtige frisure gøre en stor forskel, hvis du vil mindske tegnene på tyndt hår i tindingerne. Få inspiration her, og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig hos Fonnesbek Hair.

En frisure til mænd med tyndt hår kan sagtens være flot – bare kig mod stjernerne

Jude Law har det. Matthew McConaughey har det. Og Leonardo Dicaprio har det. Hvis du har høje tindinger eller begyndende tyndt hår i tindingerne, så er du absolut ikke den eneste. Der kan nemlig sagtens være stil over drengen, selvom det er tyndet lidt ud i hårpragten. Se bare de tre herrer, der hver især er et pragteksemplar på, hvordan man kan bære sig selv med stil på trods af lokker, der er på vej nordpå.

Så her er vores helt klare anbefaling til dig: Kig endelig mod stjernerne, og lad dig inspirere, når du overvejer en ny frisure til høje tindinger. Hvis du oven i købet kombinerer det med at lægge vejen forbi vores frisørsalon, ja, så er du nærmest allerede på vej mod stjernerne.

Hvilken frisure til høje tindinger skal du vælge?

Men hvad for en frisure skal du så vælge? For nogle vil en umiddelbar løsning være at klippe sig helt skaldet. Det kan vi selvfølgelig godt hjælpe dig med. Men der er også alternativer.

Her kan du få nogle idéer til, hvad der går godt til høje tindinger.

Kort frisure til tyndt hår hos mænd

Når vi skal klippe en frisure til mænd med tyndt hår, kan en løsning være at holde det helt kort – især i nærheden af områder uden hår eller med tyndt hår.

Her kan du vælge at få klippet en crew cut og buzz cut, der synsmæssigt kan være med til at udligne den høje hårgrænse. Når du lader dig klippe korthåret, er fordelen, at du nærmest ikke behøver at style dit hår. Til gengæld kræver det, at du bliver klippet jævnligt. 

Langt og mellemlangt hår

Hvis du derimod har lyst til at udfordre den klassiske korte frisure til tyndt hår hos mænd, kan du lade dit hår gro langt og få en tilbagestrøget frisure, ligesom vi ser det hos de tre verdensstjerner fra Hollywood. Til mellemlangt hår kan du få klippet en pompadour eller quiff – og hvis dit hår er længere, kan du få en back slick, top knot eller man bun.

Hvis du for eksempel vælger at gro dit hår langt til en man bun, bliver dit hår trukket tilbage i en stram knude bagtil eller på toppen af hovedet. Det kan være en god måde at skjule de områder, hvor der ikke gror så meget hår.

Glem ikke hovedbundsmassagen og hårplejen

Når det er sagt, så kommer vi heller ikke uden om de gavnlige effekter ved en hovedbundsmassage. Vi kan hurtigt blive enige om, at det kan føles helt guddommeligt at få sådan en. Men der er flere gevinster ved de cirkulerende bevægelser. For en hovedbundsmassage sætter samtidigt gang i blodcirkulationen på øverste etage, og så kan den give nyt liv til hårrødderne.

Du får naturligvis en dejlig hovedbundsmassage, når vi vasker dit hår i salonen. Men det kan også være en god idé, hvis du gør det til en rutine i hverdagen selv at massere din hovedbund – eller få din bedre halvdel til det. Som bonus kan det virke beroligende og give mentalt velvære, hvis du har haft en lang dag.

Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du plejer dit hår og din hovedbund, hvis du har tyndt hår i tindingerne. Derfor kan det være en god idé at investere i produkter, som både fugter og plejer dit hår. For eksempel med hårplejeserien fra Kérastase til tyndt hår og hårtab. Lad os tage en snak og finde ud af, hvad der passer til dig, når du lægger vejen forbi os i salonen.

Skal vi klippe en frisure til mænd med tyndt hår? Bestil en tid allerede i dag

Vi håber, at du er blevet inspireret, og at du nu føler dig lidt mere sikker på, hvordan din næste frisure til høje tindinger skal tage sig ud.

Hvis du stadig er i tvivl – eller ikke helt har besluttet dig endnu – så kig forbi vores salon i Studiestræde, og hør, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også ringe til os på 53 55 76 37 eller bestille en tid online.

Vi gør os altid umage for at skræddersy klipningen, når vi skal kreere en ny frisure til tyndt hår hos mænd. Med andre ord giver vi dig råd alt efter, hvad der passer til dig og din ansigtsform, og dermed hvilken frisure til høje tindinger, der vil klæde dig bedst. Det er nemlig kun det bedste, der er godt nok for os, og vi er først tilfredse, når du er.