Skip to main content
20. maj 2019

Hårmode 2019

Hos Fonnesbæk Hair gør vi os meget umage med at holde os opdateret på de nyeste hår trends, og følger

moden tæt for ny inspiration. Vi uddanner vores team løbende, og er med på bølgen af de nyeste teknikker og produkter. Derfor er vi også spændte på, at være behjælpelige med at hjælpe vores kunder med de mange nye trendy looks.

I 2019 ses nye spændende hårtrends, som vi er parate på at arbejde med i vores salon. Det er især pandehårets tur til at få en makeover. På diverse catwalks har vi set de fine ‘baby bangs’, som er en kort version af pandehåret, der går til midt på panden. Derudover ses også en mere tjavset udgave af pandehåret, som ikke har til formål at se perfekt ud. For det kortere hår har frisuren ‘pixie cut’ gjort et comeback. Pixie cut har feminine træk på trods af at være meget kort. Gerne længere længder omkring hårgrænsen, og ses oftest med et kort pandehår også.

Hårtrenden 2019 peger på pagen som favorit. Den er kommet stærkt igen, med tilhørende pandehår. Pagen ses gerne skarpe linier der markerer kæbelinjen, samt et uperfekt pandehår. Det længere hår skal være velplejet, og brugen af accessories er kommet igen i 2019. Blomster, hårbøjler, tørklæder- You name it. Herunder finder man også fletninger, alle former for fletninger er velkomne, i langt som kort hår. Så vær ikke bange for at pynt løs i det kommende år.

Farvemæssigt ses der tre tendenser som de mest fremtonede. Den røde kobber farve må siges at være et hit i 2019. Dybe, røde og kobber farvede nuancer hitter, og især i det længere hår. Pastel trenden vi kender fra 2018 er fulgt med ind i det nye år. Baby pink, blå, og peach er især går med ind i det nye år. Det blonde hår er også trending, og her er det især balayage highlights der hitter. Blonde har den fordel at man kan lege med forskellige nuancer i form af tonere. Her kan også tages brug af pastel trenden, og der er mulighed for at skifte look oftere.

Kig forbi vores salon hvis du har brug for inspiration, et nyt look, eller hjælp med styling til en særlig begivenhed. Vi hjælper gerne med at guide dig igennem de nye hårtrends, og til at finde en trend der passer til dig.