Skip to main content
10. februar 2022

Hårmode 2022

Nu da vi endelig er ved at være igennem den hårde vinter med nedlukninger og restriktioner, er det for mange ved at være tid til at gøre noget nyt ved frisuren. Nyt år, nyt hår! Vi har samlet de hårtrends for 2022, der kommer til at dominere hårscenen, så du kan være first mover – om ikke andet få prøvet en masse forskellige frisurer af! Som så mange gange før kommer tidligere frisurer og hårtrends på mode igen, og ligesom sidste år trækker en del af hårmoden for 2022 også på 90’ernes trends og tendenser. 

Find glattejernet frem og fyld hylderne med gel, hvis du skal være med på hårmoden for 2022

De mest populære hårtrends for 2022 byder bl.a. på helt glat hår – og gerne langt, så her skal du måske have gang i nogle extensions, medmindre du har groet håret langt under pandemien. Dit hår skal helst nå ned til mellem brystet og taljen. Denne hårtrend for 2022 lyder på, at håret helst skal være så fladt, glat og så glossy som muligt. Det vil altså sige en god tur med glattejernet og evt. en glossing hos din frisør. Vi har bl.a. set denne hårtrend hos Winnie Harlow samt Chanel på deres catwalk, og flere influencere herhjemme har også taget denne hårtrend til sig. Frisuren findes også i en “sleek”-udgave, hvor håret er lagt ned og helt tilbage med en masse gel, så det er bare med at få købt ind af diverse gels eller hårlakker.

Frisurer i 2022 der kræver en god føntørrer

En anden populær frisure i 2022 er spået til at blive den såkaldte “supermodel blow dry” som var enormt populær i 90’erne. Denne fyldige og bouncy frisure prydede bl.a. Cindy Crawford for snart 30 år siden, og den er altså vendt tilbage på tavlen over hårtrends her i 2022. Frisuren kan styles uanset længden på dit hår og ser super cool ud både med langt hår eller en flot page – sidstnævnte har vi f.eks. set hos Kendall Jenner. Hvis du skal style håret efter “the supermodel blow dry” skal du have gang i føntørren og en rundbørste.

Pandehår og en fyldig page er også på listen over hårtrends for 2022

Flere kyndige håreksperter spår en kæmpe hårtrend i 2022 for pandehår og page. Pandehåret kan gå til både lange eller korte frisurer, og er bl.a. blevet populært, hvis du vælger at få en page. Pagen, der på engelsk kaldes “short bob”, spås til at blive ekstrem populær i 2022 og gerne i en tyk og fyldig udgave. Her kan extensions altså komme dig til gode, selvom det ikke er for længdens skyld – i stedet skal de bruges til fylde og gerne med lidt etager. Frisuren kan både styles med midterskilning eller sideskilning.  

Skal vi hjælpe dig med at style de populære frisurer i 2022, så du kan være med på hårmoden?

Hos Fonnesbek Hair hjælper vi dig hellere end gerne med at style en af de populære frisurer, som kommer til at være hårmode i 2022. Du er altid velkommen til at booke en tid i vores skønne salon, hvor vi kan guide dig og står klar til rådgive om, hvilken frisure der passer til dig. Skal du have langt, fladt hår, som er super glossy, kan du eksempelvis prøve vores behandling med glossing af hår, og skal du have en stor og fyldig page, står vi også klar med påsætning af extensions og en klipning. Vi glæder os til at byde dig velkommen!