Skip to main content
17. maj 2024

Hårmode i 2024

De mest populære trends inden for hårmode i 2024

Nyt år, nyt hår! Vi har samlet de hårtrends for 2024, der kommer til at dominere hårscenen, så du kan være first mover – om ikke andet få prøvet en masse forskellige frisurer af! Som så mange gange før kommer tidligere frisurer og hårtrends på mode igen, og ligesom sidste år trækker en del af hårmoden for 2024 også på 90’ernes trends og tendenser. 

Guide til hårmoden i 2024 og de vigtigste trends

Find eksfolierende hårkure og skånsomme produkter frem – den vigtigste trend drejer sig om velplejet og glansfuldt hår

Velplejet hår er og vil altid være populært, men i 2024 er det blevet en decideret trend at udstråle et sundt og luksuriøst look. For at være med på denne trend skal du: 

  1. Købe gode og plejende produkter 
  2. Tage en hårkur 1-2 gange ugentligt 
  3. Anskaffe et plejende leave-in produkt, som du kan bruge hver dag 
  4. Få klippet håret regelmæssigt, så det forbliver sundt at se på 

Fonnesbek Hair bruger kun produkter af høj kvalitet, og vi guider dig gerne til en række produkter, som kan sikre dig et velplejet og glansfuldt look. 

Den helt skarpe page – ud med det lange og ind med det korte

Er man ikke til langt og glansfuldt hår, kan man sagtens være med på tidens trends med en skarp page, bob eller kort frisure. Kært barn har mange navne. Denne trend kommer i mange former og stylinger, og du kan både lave et sleek look eller et pjusket look med krøller. Vi rådgiver dig altid i den type page, som vi mener vil klæde din ansigtsform og hårtype bedst. 

Lag på lag – denne trend trækker tråde til 90’erne

Etagehår er tilbage på hårscenen, og du kan få dem at se i mange forskellige udgaver. Der findes blandt andet Butterfly Layers, 90’er supermodel hår eller The Rachel. Det vigtigste ved denne trend er, at du får klippet håret i etager, så de bliver fremhævet mest muligt. For at få dette look skal du have mange bløde etager i fronten for at indramme ansigtet. Vi rådgiver dig, så du får lige præcis det etageklippede hår, som du drømmer om. 

En sunkissed look til de varme sommermåneder 

Babylights er bedst beskrevet ved at sige sunkissed eller solkysset. Det er en særlig farveteknik, hvor striberne i håret bruges som en effekt på looket og dermed ikke er helt fremtrædende og synlige. Det er en tidløs trend, og det fungerer til både blond og mørkt hår. Vi rådgiver dig i den bedste løsning, så du får et sunkissed look, der passer til dig og din personlighed. 

Skal vi hjælpe dig med at style de populære frisurer i 2024, så du kan være med på hårmoden?

Hos Fonnesbek Hair hjælper vi dig hellere end gerne med at style en af de populære frisurer, som kommer til at være hårmode i 2024. Du er altid velkommen til at booke en tid i vores skønne salon, hvor vi kan guide dig og står klar til at rådgive om, hvilken frisure der passer til dig. Skal du have langt, fladt hår, som er super glossy, kan du eksempelvis prøve vores behandling med glossing af hår, og skal du have en stor og fyldig page, står vi også klar med påsætning af extensions og en klipning. Vi glæder os til at byde dig velkommen!