Skip to main content
15. juli 2019

Håropsætning galla

Alle ved, at en god gallafest kræver et smukt og elegant look! Så er årets gallafest lige om hjørnet, og har du brug for hjælp med en særlig smuk frisure? Så står vores team hos Fonnesbek Hair klar til at hjælpe dig på dagen! Vores erfarne stylister elsker en god fest, og vil gøre alt for at du går fra salonen med et smukt look, efter eget ønske, og et tilhørende godt humør.

Galla frisurens udtryk har gennem årtierne gennemgået adskillige forskellige trends. De trends vi møder, indenfor hårstyling herhjemme, følger som regel de forskellige frisurer vi ser i Hollywood og i diverse magasiner. Her slår kendisser og trendsættere tonen an, og så kan man lave sin egen fortolkning af de trends man ser. Galla håropsætninger kan også tage udgangspunkt i klassiske opsætninger, og her er det op til kunden og stylisten, at komme frem til det visuelle udtryk i kundens ønske. Vi sørger derfor at du møder et team hos Fonnesbek Hair der er opdateret på de nyeste trends, og som løbende videreuddanner sig indenfor de nyeste teknikker. Så har du et brændende ønske om waves ala Beyoncé, en frisure der består af fletninger eller en mere catwalk inspireret stram håropsætning? Mulighederne er mange alt efter hvilket look du ønsker. Derfor matcher vi dig op med lige netop den stylist, vi skønner der er allerbedst til at style looket som du ønsker.

Hvis du har brug for vejledning i forbindelse med din booking, er det muligt at kigge forbi salonen og snakke med en af vores stylister. For at gøre processen lettere på dagen, kan du medbringe et udklip, billede, eller andet inspirationsmateriale og fremvise dette for din stylist. På den måde kan du, i samarbejde med din hårstylist, finde frem til den perfekte frisure der fuldender dit galla look. Du kan finde mere inspiration på vores Instagram konto, hvor vi løbende opdaterer frisurer og opsætninger stylet af vores team.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre en speciel dag mindeværdig, med en smuk håropsætning!