Skip to main content
23. maj 2024

Håropsætning til galla

Alle ved, at en god gallafest kræver et smukt og elegant look, og som en del af dette skal håret sidde flot. Så er årets gallafest lige om hjørnet, og har du brug for hjælp til at lave en særlig smuk frisure? Så står vores stylister hos Fonnesbek Hair klar til at hjælpe dig på dagen. Vores erfarne stylister elsker en god fest og vil gøre alt for, at du går fra salonen med et smukt look, efter eget ønske, og et dertilhørende godt humør.

Vi er opdateret på trends inden for gallafrisurer

Gallafrisurens udtryk har gennem årtierne gennemgået adskillige forskellige trends. De trends vi møder, indenfor hårstyling herhjemme, følger som regel de forskellige frisurer vi ser i Hollywood og i diverse magasiner. Her slår kendisser og trendsættere tonen an, og så kan man lave sin egen fortolkning af de trends, man ser. Galla-håropsætninger kan også tage udgangspunkt i klassiske opsætninger, og her er det op til kunden og stylisten at komme frem til det rette visuelle udtryk. 

Vi matcher dig med den rette stylist

Vi sørger derfor for at du møder en stylist hos Fonnesbek Hair, der er opdateret på de nyeste trends, og som løbende videreuddanner sig indenfor de nyeste teknikker. Så har du et brændende ønske om waves ala Beyoncé, en frisure der består af fletninger eller en mere catwalk-inspireret stram håropsætning? Mulighederne er mange alt efter hvilket look, du ønsker. Derfor matcher vi dig med lige netop den stylist, vi skønner, der er allerbedst til at style looket, du ønsker.

Kig forbi til en uforpligtende samtale om din håropsætning til galla 

Hvis du har brug for vejledning i forbindelse med din booking, er det muligt at kigge forbi salonen og tage en snak med en af vores stylister. For at gøre processen lettere på dagen, kan du medbringe et udklip, billede, eller andet inspirationsmateriale og fremvise dette for din stylist. På den måde kan du, i samarbejde med din hårstylist, finde frem til den perfekte frisure, der fuldender dit galla-look. Du kan finde mere inspiration på vores Instagram konto, hvor vi løbende opdaterer frisurer og opsætninger stylet af vores team.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre en speciel dag mindeværdig med en smuk håropsætning.