Skip to main content
15. juli 2019

Håropsætning konfirmation

For mange konfirmander er det første gang, at de unge smukke mennsker skal være midtpunktet i en så stor og vigtig begivenhed. De er som regel omringet af familie og venner hele dagen, og der bliver som oftests taget en helt masse billeder. For mange kræver det derfor det rigtige sæt tøj, samt et look der er enkelt og fint, og som er holdbart. Hos Fonnesbek Hair tilbyder vores team derfor håropsætninger til konfirmander, så de kan se smukke ud gennem hele dagen. Her vil de møde et erfarent team, der er opdateret på de nyeste trends, og kan vejlede den unge hvis nødvendigt.

Der er mange forskellige styling muligheder indenfor konfirmationshår, og det er op til konfirmanden og en hårstylist at finde et passende look. Mange konfirmander ønsker et naturligt smukt look, og som oftest indeholder det bløde krøller, fletninger eller en opsætning ala en knold. Da det for mange er første gang de får professionel hjælp med deres hårstyling, sætter vi en ære i at fremhæve konfirmandens naturlige smukke features, samt ikke at lave en styling / opsætning som de ikke kan identificere sig med. Konfirmandens egen længde, samt tekstur, har også en betydning når der skal vælges frisure.

Når man booker tid til en håropsætning i vores salon, gør vi os umage for at give den besøgende en så behagelig og professionel behandling som muligt. Man har mulighed for at tage en gæst med, og nyde en kold eller varm drik, samt at blive opdateret på de nyeste trends i vores mange magasiner. Man har mulighed for at booke en tid online, eller kigge forbi vores salon, hvis man ønsker en snak med din stylist før den vigtige dag. Vi står klar til at hjælpe med både inspiration og vejledning hvis der er behov for det.

Vi opdaterer løbende vores Instagram med inspirations billeder af vores arbejde fra salonen, så her er der også rig mulighed for at følge med i trends og tendenser indenfor hårstyling.