Skip to main content
19. april 2021

Hårtrends og hårmode i 2021

Vi kender alle sammen følelsen af at ville prøve noget nyt efter et årsskifte. New year, new me. Nogle ændrer garderobe, andre maler måske væggen i soveværelset lyserød, og andre får en ny frisure eller farver håret i en anden farve. Lige præcis en ny hårfarve er en af de hårtrends- og tendenser, som har præget 2020.

Vi har bl.a. set det med Billie Eilish’ hårrødder farvet i grøn, Dua Lipas hår med mørkt i bunden og blond i toppen, eller den meget populære hårtrend med candyfloss farvet hår, som særligt blev populær i 2019, men som vi også så hos kendisser, som eksempelvis Taylor Swift, i 2020. Tendensen med de farvede lokker er også en hårtrend som vil følge med ind i 2021 og præge hårmoden i det nye år. Her kan du læse mere om tendensen, så du er up to date med den nyeste hårmode. 

2021’s svar på 90’ernes hårmode

Siden 90’erne sluttede, har hårmoden og tendenserne fra årtiet gjort flere comebacks – og et sådan comeback vil vi se igen i 2021. I 90’erne blev der eksperimenteret med mange forskellige og helt unikke hårtrends og frisurer – vi husker alle sammen Baby Spice’ ikoniske høje rottehaler, Rachel fra Friends frisure, ‘The Rachel’, og knolden ‘the messy bun’. Hårmode fik en helt særlig betydning og skæve frisure eller flotte håropsætninger blev nye, anderledes og spændende måder for mange at udtrykke sig på.

Hvad der foruden de flotte frisurer også blev en populær tendens i 90’erne var farvede lokker – gerne de forreste lokker. De kunne farves i alle farver, og man så dem både i vilde pangfarver eller mere douce og rolige nuancer. Denne hårtrend vil gå igen i 2021, hvor vi på ny vil se de tykke, farvede striber i de forreste hårlokker. Tendensen kaldes “face framing” eller “rogue blond” og er allerede en stor hårtrend, som flere og flere er begyndt at tage til sig, eksempelvis stjerner som Beyoncé og Kylie Jenner. 

Hårtrends der indrammer ansigtet bliver hårmode for 2021

Med farve i de forreste hårlokker, kan du indramme dit ansigt – det er også derfor, hårtrenden kaldes “face framing”. Farver i douce nuancer, som kun en smule lysere end resten af dit hår giver samtidig et touch af, at det yderste af håret har fået farve fra solen og på den måde er blevet bleget lidt. Det giver håret et friskt, sommerligt pust, som også giver en følelse af lidt sommerstemning, hvilket kan være lækkert i de første måneder af det nye år, hvor det hele ellers er lidt trist, mørkt og gråt. 

Hos Fonnesbek Hair hjælper og guider vi dig selvfølgelig meget gerne ift. de nyeste hårtrends, og vi hjælper dig også meget gerne med at få de populære lyse lokker, så du også kan være med på hårmoden for 2021.