Skip to main content
20. maj 2019

Kort hår til kvinder over 50 år

Der er gode nyheder til kvinder over halvtreds, der ønsker en ny korthårsfrisure. 2019 har nemlig præsenteret en del trends, som modne kvinder nemt kan benytte sig af. Dels er den korte ‘pixie’ crop blevet moderne igen, og denne frisure klæder mange kvinder, da den med dens korte model har smukke feminine detaljer. Pixie frisure er nem at sætte, og kræver derfor ikke meget tid eller produkt, inde man skal ud af døren.

Pagen er også en it-frisure i det nye år. Her er den klassiske frisure specielt god til kvinder der har fald i håret, eller har tykt hår. Har man finere hår, kan man tage brug er de skarpe linier omkring kæbepartiet. Frisuren kan styles på mange måder, og man kan vælge at style den på den bløde måde, eller for det lidt skarpere look. Pagen kan nemt kombineres med pandehårs trenden, som også er populær.

Er man ikke klar til den helt store forandring, kan man starte med at hoppe på accessories trenden. Her findes mange smukke løsninger, der nemt kan bruges til dagligdagen, eller til special occasions. Hårnåle, hårbøjler eller turbaner – you name it. Der er mange muligheder for at sætte et præg på et look, fremhæve et ansigtstræk, eller en farve ved hjælp fra disse accessories.

Den rustrøde farve har gjort et comeback, og den varme farve klæder mange kvinder der har brug for et nyt look. Er det grå hår begyndt at titte frem, kan man overveje at få lavet et naturligt look med balayage highlight. Denne teknik kræver ikke at man dækker rødderne, men man kan blende noget liv ind i den nuværende farve. Tonere er også en god mulighed for damer med et naturligt gråt hår, der mangler lidt liv i farven.

Alt i alt er det velplejede hår i fokus igen i år. Måske er det ikke drastiske forandringer der skal til, men blot et par nye øjne på din eksisterende korthårsfrisure.

Er du kvinde på over 50, og i tvivl om hvad du skal gøre med din frisure? Så kom ind til hos os hos Fonnesbæk Hair, og få en gratis konsultation med en af vores dygtige frisører. Her kan vi sammen snakke om de muligheder, der kunne være i netop dit hår, og finde en løsning der vil klæde dig og din alder.