Skip to main content
17. januar 2023

Kort, krøllet hår til damer

Krøller fra naturens hånd er betagende, unikke og enormt smukke, hvis du spørger os. Det gælder, uanset hvordan de tager sig ud. Og selvom krøller indimellem kan føles som lidt af en mundfuld at tage vare på, så er de det hele værd. Kort krøllet hår til damer skiller sig nemlig ud fra mængden.

Hvis du overvejer at få klippet en kort frisure med krøller, så får du her vores råd til de frisurer, der trender mest lige nu. Vi fortæller dig også samtidig, hvilken ansigtsform, de passer bedst til.

Pagehår med krøller

Lad os starte ud med en frisure, der især går godt til et aflangt eller hjerteformet ansigt. For hvis du har mod på at vove dig ud i en kort frisure med krøller, kan pagehår med krøller indramme dit ansigt på fineste vis. Det tilfører nemlig fylde til din ansigtsform, og det giver samtidig en illusion af et bredere ansigt.

Udover det, så kan et krøllet pagehår være noget så charmerende, hvis du vil have en kort frisure med krøller. Det kan især give dit hår ekstra glød og liv, hvis du får babylights i det. Det er en unik farveteknik, der giver dig helt fine og diskrete lysninger i dit hår, så du får et mere naturligt spil i håret.

Pixie-frisure – den helt korte

Går vi over til en lidt mere kort frisure med krøller, er en krøllet pixie-frisure ideel til dig. Den er især flot til dig, hvis du har en firkantet eller oval ansigtsform.

Du kan bedst kende en pixie-frisure på, at den er kort bagtil og i siderne med lidt mere længde på toppen – og så kan den både være vild og yndig på én og samme tid, hvis du spørger os. Kort krøllet hår til damer, som en pixie-frisure hører under, kræver generelt lidt hyppigere klipning for at holde sig skarp og fin. Men hvis du har set dig lun på den, er den det hele værd.

4 fordele ved en kort frisure med krøller

Definerede krøller

Vi havde aldrig troet, vi skulle nævne noget om tyngdekraft i et blogindlæg. Men det er altså ikke helt uvæsentligt at nævne her. For en kort frisure med krøller lader sig ikke så let slå ud af tyngdekraftens sydgående strømme. De krøllede lokker bliver i en kort frisure snarere opmuntret til at blive på plads og holde sig spændstige. Du får derfor naturligt et mere voluminøst udtryk og mere definerede krøller helt af sig selv.

Du sparer tid foran spejlet

Vi kan ikke nævne tyngdekraftens virkning uden også at nævne, at du sparer tid foran spejlet. Dit hår bliver både lettere at bære rundt på, knap så ustyrligt, og det kræver ikke særlig meget vedligeholdelse. Kort krøllet hår til damer kræver minimal styling, og det er derfor en klipning, der passer perfekt, hvis du er travl og gerne vil slippe for at bruge unødig tid på hårsætning.

Dine hårprodukter varer længere

Vi kan ikke sige det mere præcist: Kortere hår betyder i langt de fleste tilfælde mindre brug af hårprodukter. Især til krøllet hår vil vi anbefale dig generelt at skrue ned for mængden af stylingprodukter, da de kan tynge dit hår og hurtigt få det til at se fedtet ud. Til gengæld er det vigtigt, at du bruger de rigtige produkter i dit krøllede hår. Helst nogle, der giver masser fugt og som er udviklet specifikt til krøllet hår.

Du holder dig gode venner med kammen

Vi ved, hvor mange kampe der kan være med at holde trit med en lang og filtret manke. Den kappestrid slipper du altså næsten for i en kort krøllet frisure, der ikke kræver lige så meget udfiltring og kærlighed fra din hånd.

Uanset om du har en smule længde i form af pagehår med krøller, eller er kortere i filten med en pixie-frisure, vil vi til hver en tid anbefale dig at bruge en bredtandet kam. Det er her vigtigt, at du reder dit hår, mens det stadig er fugtigt for at undgå filtrede lokker. Har du ikke lige en kam ved din side, kan du snildt også nøjes med at rede dit hår igennem med fingrene.

Konkrete tips til at pleje dine krøller

Hvis du er indehaver af et krøllet hår, kender du sikkert allerede til de udfordringer, der kan være forbundet med at holde styr på lokkerne. Men et kort krøllet hår til damer behøver slet ikke være besværligt at holde, så længe du bliver dus med de gode rutiner til hverdag.

Vi har før givet tips og tricks til, hvordan du bedst plejer dit krøllede hår. Dem vil vi varmt anbefale dig at læse, hvis ikke du allerede har gjort det. Noget af det vigtigste herfra er at lade dit hår lufttørre så vidt muligt. Det gør, at dit naturlige krøl bliver bedst bevaret, ligesom det får krøllerne til at fremstå mere sunde og glansfulde.

Lad os hjælpe dig – vi klipper kort krøllet hår til damer

Hvis du stadig har tvivl eller ubesvarede spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os på 53 55 76 37 eller bestille en tid online. Vi har flere års erfaring i frisørfaget og har altid dig i fokus, når du besøger vores frisørsalon i København K – uanset om du er til pagehår med krøller, en pixie-frisure eller noget tredje.

For os er det vigtigste altid, at vi får det bedste frem i dig ud fra dine behov og ønsker!