Skip to main content
22. maj 2019

Korthårsfrisure i 2019

Ønsker du at skifte look eller blot at opdatere en eksisterende korthårsfrisure? Så er der nye korthårs trends, som er værd lige at kigge nærmere på.. De fleste korthårsfrisurer afhænger af ansigtsform, samt struktur i håret. Har man krøller, fint hår, eller blot meget kraftigt hår, er det forskellige trends man skal kigge på. Kig forbi vores team, som gerne deler ud af inspiration og viden, i vores univers af velvære i hjertet af København.

Den super korte, men meget feminine frisure, ‘pixie crop’ har gjort sit comeback. Frisuren kræver ikke meget styling til daglig, da den er relativ kort. Til gengæld kræver den lidt vedligeholdelse i form af klipning, for at holde pasformen. Pixie crop er et godt valg for dem med fint til kraftigt hår. Har man meget struktur i håret, eller krøller er denne frisure ikke foretrukken.

Hvis man ikke er helt klar til at blive klippet helt kort, kan man starte med den trendy korte page, der har skarpe linjer omkring kæbepartiet samt et pandehår. Denne frisure ville have forskellige udtryk, i forskellige typer af hår. Man kan vælge at klippe frisuren op i nakken for at få den korte fornemmelse. Pandehåret kan ligeså variere. Er man til den moderne ‘babybangs’, der er et meget kort pandehår, der sidder midt på panden, et mere skarpt pandehår der hviler på brynene eller en side fringe. Pagen skal bæres af de fleste hårtyper, om man har krøller eller tykt hår, så kan pagen klippes tilpasses.

Har du allerede en korthårsfrisure, men mangler inspiration til, hvordan den kan opdateres? Ofte ser vi kvinder der er trætte af deres frisure som blot har brug for en ny styling idé eller en semi-permanent farve for at få frisket looket op igen. Vi vejleder gerne igennem farve trends og nye produkter.

Er du i tvivl om en korthårsfrisure ville klæde dig, så kig forbi os og få en professionel vejledning. Vores team står klar til at guide dig til, hvilken frisure der ville klæde dit ansigt. Lad os sammen finde ud af af, hvordan vi kan få kreeret en frisure, der passer til din hårtype og den tid du ønsker at bruge på styling. Vi glæder os til at hjælpe dig, og opdaterer dig på de nyeste trends.