Skip to main content
09. januar 2023

Tips og tricks: Frisure til naturkrøllet hår

Trænger du til en opfriskning af din frisure med krøller? Eller må der gerne ske noget helt nyt? Uanset hvad du er på udkig efter, så får du her masser inspiration, når du vil have en ny frisure til krøllet hår.

Og inden vi springer helt ud i det, vil vi lige fortælle dig, at inspirationen her primært er til dig, der allerede har bølger eller krøller i dit hår. Med andre ord får du her tips og tricks til at finde en (måske ny) frisure til naturkrøllet hår.

Vi guider dig også til at blive klogere på, hvordan du bedst tager vare på din frisure med krøller. For krøllet hår er af natur mere skrøbeligt end glat hår, og det er derfor vigtigt, at du passer godt på det. Det gælder, uanset om du har krøllet pandehår, etageklip til krøller, en frisure til kort krøllet hår, pagehår med krøller, mellemlangt hår med krøller eller en frisure til langt, krøllet hår.

Der er altså et hav af muligheder for, dels at finde en ny frisure med krøller, og dels at få uundværlige råd til at pleje det. Alt det får du lige her.

Skal din frisure med krøller have en bestemt længde? Så har vi flere forslag

Hvis du allerede nu ved, at din frisure med krøller skal holdes lang, mellemlang eller helt kort, så kan du finde inspiration i vores andre blogindlæg her:

Men uanset hvilken frisure til krøllet hår du vælger, så må du aldrig glemme at pleje det. Som vi allerede har nævnt, har krøllet hår nemlig brug for en ekstra kærlig hånd – uanset sæson og varmegrader. Det kan du blive klogere på lige herunder.

4 gyldne tips til at pleje din frisure med krøller

1. Gør dit hår den tjeneste, og få en ordentlig klipning

Som vi har været inde på før, er det en god idé at passe godt på dine krøller. Det er derfor også vigtigt, at fundamentet er i orden, så vælg gerne en frisør, du har tillid til, og som har forstand på at klippe krøller. Det er nemlig vores erfaring, at en ordentlig klipning holder krøllerne flottere og mere sunde i længere tid. Du er altid velkommen til at ringe til os på 53 55 76 37, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.

2. Fugt er dit mirakelmiddel

Vi kan ikke sige det nok. Fugt er og bliver din ven, når du skal holde en frisure med krøller smuk og spændstig. Det gælder uanset, om du har et mellemlangt krøllet hår, hvor du vil bevare en sund frisure i det, et krøllet pandehår eller en kort frisure med krøller.

For at holde dig på god fod med lokkerne, anbefaler vi, at du investerer i plejeprodukter, der har masser fugt, og som er udviklet til krøllet hår.

3. Vask ikke dit hår for tit

Da krøllet hår typisk har en mere tør struktur, så er det vigtigt, at du holder igen med hårvasken. Hårprodukter kan nemlig bidrage til at få dit hårs naturlige olieproduktion ud af balance – og det er det sidste, vi er interesserede i, når vi snakker krøller.

Vi vil derfor anbefale dig kun at vaske hår to gange om ugen. Hvis du har tætte, små krøller, bør du vaske dit hår sjældnere og holde det til hver fjerde eller femte dag. Det vil skåne krøllerne mest muligt.

4. Tør dit krøllede hår minimalt

At være ejer af en frisure til naturkrøllet hår er ikke altid lige let, selvom det kan se sådan ud. Til gengæld behøver du næsten ikke at røre en finger, når først du er trådt ud af badet. I hvert fald har en frisure med krøller godt af at få lidt tid for sig selv, og du bør ikke gøre for meget ud af at tørre dit hår med håndklædet. Brug det i stedet til at lave strygende bevægelser inde fra hårrødderne og ud, så du på den måde kan presse vandet ud ganske forsigtigt.

Herefter har dit hår allerbedst af at lufttørre. Kan du alligevel ikke holde dig fra føntørreren, er det vigtigt, at du sætter den på laveste hastighed og varme. Og brug så gerne det runde mundstykke, der ofte følger med, da det skåner krøllerne mest muligt. Her er det vigtigt at stoppe føntørringen, mens dit hår endnu er fugtigt – ellers vil det gøre dit hår endnu mere tørt på sigt.

Vi kan hjælpe dig med at realisere dine drømme, hvis du vil give din frisure til krøllet hår en makeover

Vi håber, at du har fået en masse nye idéer til din næste frisure til naturkrøllet hår. Hvis du er kommet et lille skridt tættere en frisure, eller hvis du stadig brug for et råd eller to, kan du altid få hjælp af os. Vi har frisørsalon et stenkast fra Rådhuspladsen i København, og du er altid velkommen til at lægge vejen forbi.

Du kan også lære os lidt bedre at kende og møde vores dygtige hold af stylister og frisører. Vi holder os løbende opdateret med nye tendenser og klippeteknikker, så vi altid kan få det bedste frem i dig – og på den måde gøre dine drømme til virkelighed.