Skip to main content

Bundfarve

Vi forbinder ofte vores frisure med vores personlige udtryk. Går du og drømmer om et friskt pust til din frisure, eller trænger du blot til selvforkælelse i luksuriøse rammer? Så anbefaler vi, at du besøger Fonnesbek for et smukt resultat. Vi anvender kun kvalitetsprodukter, og vi læner os op af mange års erfaring i branchen. Du kan derfor stole på, at vi tager os godt af dig og dit hår, når du besøger os på Frederiksberg eller i København K. 

Hvad er bundfarve? 

En bundfarve er en farvning af hovedbunden. Når du får lavet bundfarve hos os, farver vi de hårrødder, der sidder tæt ved hovedbunden og så langt ud, at udgroningen eller de uønskede grå hår bliver dækket helt til. En bundfarve foretages ofte som vedligehold på en af vores øvrige behandlinger, hvor der helt naturligt vil opstå udgroninger. 

Hvem er bundfarve til? 

En bundfarve bruges ofte til at dække udgroninger eller begyndende grå hår. Har du fået foretaget en af vores øvrige behandlinger, og trænger dit hår til at blive frisket op? Eller ønsker du at komme til bunds med de grå hår? Så anbefaler vi en bundfarve, da det kan være en  god løsning til at vedligeholde din ønskede hårfarve. Vi tager altid en vurdering og en endelig beslutning, når du sidder i frisørstolen, da vi først ønsker at høre mere om dine behov, så vi ved, hvordan vi bedst kan være med til at indfri dine ønsker.  

Hvordan foregår processen bag en bundfarve? 

Når du skal have foretaget en bundfarve, kan selve behandlingen variere alt afhængigt af hårets længde og tykkelse samt den farve, du ønsker. Vi påfører farvestoffet ved hårets rødder, hvorefter det får ro til at virke i håret. Derefter skyller vi farven ud, og du vil nu have en helt frisk bundfarve – et friskt pust til din frisure. 

Fire ting at være opmærksom på 

Det er altid lækkert med en helt frisk frisure, og det forstår vi bedre end nogen andre, men det er samtidig også en stor beslutning. Derfor vil vi gerne give dig fire forsigtige forbehold, som du skal være opmærksom på, inden du vælger at få farvet dit hår. 

  1. Det kræver vedligehold at få farvet sit hår 
  2. Tidspunktet for farvningen er vigtig 
  3. Hav et sundt hår klar til farvningen, så du får det bedste udgangspunkt 
  4. Hårkure flere gange om ugen er en god idé for at pleje dit hår og holde det sundt og pænt at se på

Hvis du får farvet dit hår, skal du regne med, at du skal til frisøren lidt oftere, end du plejer. Vi vil selvfølgelig byde dig velkommen tilbage, men det skal også passe med dit hverdagsliv. Hvis du ønsker at få farvet håret til en særlig lejlighed, anbefaler vi, at du får det gjort minimun en uge før, at begivenheden finder sted. På den måde har du god tid til at få ovenskydende hårfarve ud, så dit udtryk og hår står helt skarpt. Og da en bundfarve, og hårfarvning i det hele taget, er hårdt for håret, anbefaler vi, at du forinden har passet og plejet dit hår, så det er sundt og modstandsdygtigt til hårfarven. Vi anbefaler ligeledes, at du fortsætter med at passe og pleje dit hår efter behandlingen. Når du kommer på besøg hos os, anbefaler vi en specifik hårkur, som du kan købe i salonen og få med hjem, så du kan pleje dit hår ekstra godt efter hårfarvningen.

Vi er klar til at hjælpe med din bundfarve

Hos Fonnesbek bliver du mødt af et venligt personale i luksuriøse omgivelser. Vi byder dig altid på en kop kaffe eller et glas hvidvin, så du for alvor kan føle dig forkælet, når du besøger os. Vi tager forinden en snak om, hvad du drømmer om. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders behov, så de får lige præcis den frisure, som de så længe har gået og tænkt på. Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan indfri dine hårønsker.