Skip to main content

En kvalitetsbevidst damefrisør på Frederiksberg

Trænger du til en ny frisure, og vil du gerne have en kyndig og erfaren frisør til at hjælpe dig med det? Så skal du besøge vores salon på Frederiksberg – vi garanterer selvforkælelse i luksuriøse omgivelser. 

Velkommen til damefrisøren i hjertet af Frederiksberg

Hos Fonnesbek giver vi dig en frisk og lækker frisure, der matcher din stil og personlighed. Din nye frisure skal nemlig afspejle dig og dine behov, og vi tager derfor også højde for, hvor meget du selv ønsker at vedligeholde frisuren bagefter. 

Vi har mange års erfaring i faget, og kan derfor give dig lige netop den frisure, som du drømmer om, da vi ved, hvor meget den enkelte klipning/farvning kræver af dig for at holde. Forinden klipningen tager vi derfor en grundig snak om, hvad du ønsker, og hvis du har inspirationsbilleder til rådighed, fx på din telefon, vil det være en stor hjælp for os til at spore os ind på den rette frisure til dig.

Kombiner en klipning med en af vores andre behandlinger

Nogle gange skal der en hel makeover til, og andre gange kan en simpel klipning gøre en mærkbar forskel. Hvis du drømmer om den helt store makeover, tilbyder vi hos Fonnesbek blandt andet: 

Hudtone og farveteknikker

Det kan virke som en stor beslutning at farve sit hår, og hvis du derfor er i tvivl om, hvilken teknik eller farve, der vil matche dig bedst, står vi klar på sidelinjen til at rådgive dig bedst. Ofte kan din hudtone nemlig give et praj om, hvilken hårfarve der vil klæde dig bedst. Vi rådgiver dig altid til at vælge den frisure, som vi ser værende det rette match til dig, da vi ønsker, at du skal gå glad fra vores damefrisør på Frederiksberg med din nye drømmefrisure.

En damefrisør på Frederiksberg med forkælelse i fokus

Når du træder ind i vores salon, vil du blive mødt af et venligt personale, og den frisør, som skal hjælpe dig, vil fra start sætte dig i fokus. Det betyder, at vi ikke har flere behandlinger i gang samtidig, og du vil derfor ikke opleve unødig ventetid. Vi sørger desuden for en kop kaffe, og du er velkommen til at medbringe en bog eller noget andet, som du kan fordrive tiden med, hvis du fx skal have en dybderensende hårkur eller når hårfarven skal sætte sig i håret.

Vores damefrisør på Frederiksberg er konstant i udvikling 

Vi ønsker at tilbyde de bedste behandlinger til vores kunder, og derfor uddanner vi os løbende. På den måde holder vi os kreative i branchen og er dermed også helt skarpe på, hvad der både er den sidste hårtrend, men også hvad der vil klæde dig bedst, da vi hele tiden bliver klogere på at vurdere ansigtstræk og ansigtsform bedre. Og ved at uddanne os betyder det for dig, at vi for eksempel kan tilbyde vores kunder farvning af vipper og bryn, at vi er specialister i krøller eller ofte bliver brugt til håropsætning til særlige lejligheder.

Bestil en tid til vores damefrisør på Frederiksberg allerede i dag

Hos Fonnesbek er vores vifte af ydelser bred, og hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at rådgive dig til din drømmefrisure, og vi ser frem til at byde dig velkommen på Frederiksberg.