Skip to main content

Få lavet hårextensions i København

Hårextensions er en populær metode til at tilføje længde, fylde og volumen til håret. Hos Fonnesbek Hair tilpasser vi hårextensions til den enkelte kundes ønsker, stil og behov. 

Få dit drømmehår med hårextensions hos Fonnesbek Hair i København

Ærgrer du dig nogle gange over, at dit hår ikke er langt nok? Eller måske du ønsker at give dit hår mere fylde? For nogle kan det være svært at gro håret langt naturligt, mens andre har problemer med tyndt hår. Måske er du en af dem, som over længere tid har forsøgt at gro dit hår langt eller fyldigt med diverse vitaminer og nærende hårprodukter, men uden held?

Hvis dit hår bare bliver ved med at have en uønsket længde eller tyngde, hvor det er umuligt at style og gøre noget ved, så læs med her. Hos Fonnesbek Hair tilbyder vi nemlig, at du kan få lavet hårextensions i vores salon i København.

Uanset hvilke forudsætning for en vis hårlængde, du har fået, så er det at gro håret langt noget, der altid kræver tid, pleje og tålmodighed. Er du en af dem, som går og drømmer om langt hår, men som af den ene eller den anden årsag ikke er lykkedes med projektet endnu?

Så book en tid til hårextensions hos os i København. Har du kort, men tyndt hår, og ønsker du mere fyldigt hår? Så kan vi også hjælpe. Hårextensions behøver ikke kun give håret mere længde – det kan også give håret meget mere fylde! Vi har en masse erfaring med at påsætte hårextensions i vores salon i Studiestræde i den centrale del af København.

Vores frisører står klar til at hjælpe dig med at få den længde hår eller fylde, som du går og drømmer om. Vi kan gøre drømmen til virkelighed og give dig en ny og fantastisk udstråling, og vi glæder os til at tage imod dig, når du skal have lavet hårextensions i København i vores salon.

Vælg en professionel frisør, når du skal have lavet hårextensions i København

Når du skal have lavet hårextensions, kan det være en fordel at vælge en professionel frisør. Det sikrer dig nemlig, at der bliver anvendt den rigtige teknik, og at det bliver påsat ordentligt. Vi har et team af dygtige frisører, der har kvalifikationer til at kunne give dig et fantastisk resultat.

Hos os får du et professionelt resultat med holdbare extensions, og du slipper dermed for skadet hår og kortvarige resultater, hvor dine extensions ikke sidder ordentligt fast. Hos Fonnesbek Hair får du smukke extensions, når du booker tid i vores salon i København, og vi lover, at du opnår et flot, holdbart og naturligt resultat. I vores salon benytter vi Hairtalk hårextensions. Det er hårextensions af en særdeles høj kvalitet, som desuden også har en lang holdbarhed.

Derudover påfører vi denne type hårextensions med tape, hvilket sikrer, at dit hår ikke tager skade. Hairtalk er en af de mest nænsomme metoder på markedet, og disse hårextensions er skånsomme over for dit hår, hvilket også er med til at give dig et mere naturligt look.

Vi tilpasser dine hårextensions til dig

Når du skal have hårextensions i vores salon i København, er det vigtigt, at du får påført extensions, som passer til din nuværende hårfarve. Det er aldrig sjovt at få hårextensions, som er tydelige at se. Når du får extensions hos os, vil du og frisøren altid gennemgå vores sortiment af forskellige nuancer og toner forud for behandlingen. I bliver i fællesskab enige om den præcise farve og længde, så du får lige det resultat, der passer til dig og dit hår.

I vores frisørsalon fokuserer vi på at give dig en kvalitetsløsning, hvor det vil se helt naturligt ud. Vi sørger for at tilpasse dine nye hårextensions til dit naturlige hår. Derudover sørger vi også for en klipning, som giver en helhed til din nye frisure. I fællesskab bliver vi enige om, hvilken længde du drømmer om. Vi sørger for, at du får et naturligt look, hvor ingen vil lægge mærke til, at du har hårextensions, og vi lover dig, at du vil gå fra vores frisørsalon med et skønt og ikke mindst længere eller fyldigere hår.

Ved at vælge at få lavet hårextensions hos os i København, slipper du for den lange og frustrerende ventetid, som er forbundet med at gro håret langt eller fyldigt, og du behøver heller ikke at spilde en masse penge, tid eller bekymring på pleje. Vi sikrer dig de bedste extensions, så du får et smukt resultat. Og ligeledes så dine drømme om at få langt eller fyldigt og smukt, naturligt hår kan gå i opfyldelse.

Håret er en vigtigt del af dit udseende og ikke mindst din personlige udstråling. Hos Fonnesbek Hair ved vi, at håret for mange har meget vigtig personlig værdi, og derfor har vi altid meget stor respekt for dine personlige ønsker og drømme til dit nye hår og dine nye extensions.

Vi lytter altid til vores kunder, og uanset hvilket look du ønsker, står vores team af kompetente frisører altid klar med råd, vejledning og samtale om dine ønsker, så I i fællesskab finder frem til dit drømmeresultat – uanset hvad det måtte være. Vi imødekommer dig, uanset styling, længde eller farve. Du kan altid føle dig tryg i vores frisørstol. 

Book tid til at få hårextensions i København

Hos Fonnesbek Hair bestræber vi os ikke blot på at give dig det smukkeste hår. Vi vil også gerne give dig en dejlig afslappende wellness-oplevelse, når du kommer i vores salon. En tur hos frisøren skal ikke kun være godt for dit hår, det skal også være godt for dig. Vi har et højt serviceniveau i vores salon i København, hvor vi gør rigtig meget ud af, at du skal føle dig godt tilpas, når du skal have lavet hårextensions.

Vi sørger for en god kop kaffe eller eventuelt et glas kølig vin. På den måde kan du nyde, at vi hjælper dig med at få dit drømmehår. Vi har sørget for hyggelige lokaler, hvor der er plads til at slappe af og lade os sørge for det hele. Vi gør det bekvemmeligt for dig, når vi skal hjælpe dig med dine nye hårextensions. Book tid til at få hårextensions i København i vores frisørsalon – vi glæder os til at se dig!

Book en tid allerede i dag

Hos Fonnesbek Hair står vi klar til at hjælpe dig med dine hårextensions. Book en tid i dag, og lad os komme i gang med at hjælpe dig med at få din drømmefrisure.