Skip to main content

Farvning af vipper og bryn i København

Farvning af vipper og bryn er en populær behandling, der giver en mere defineret og markant øjenkontur. Farvning af vipper og bryn kan tilpasses til den enkelte kundes ønsker og stil, og kan udføres i mange forskellige farver. 

Få flotte vipper og bryn i København 

Går du med tankerne om at få farvet dine vipper og bryn? Hos Fonnesbek Hair tilbyder vi farvning af vipper og bryn i København. Vores salon ligger i Studiestræde, som ligger tæt på Rådhuspladsen. Vores centrale placering gør os til det oplagte sted at få farvet dine vipper og bryn.

Vi har sørget for skønne omgivelser, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af. Vi sørger for det hele, når du skal have farvet dine vipper og bryn, da du kan nyde en kop kaffe eller et lækkert glas vin, imens vi hjælper dig med at få flotte bryn og vipper.

Bestil tid til farvning af vipper og bryn i København og opdag, hvor flot et resultat vi kan skabe.

Giv dit ansigt mere dybde med lidt ekstra farve

Når du vælger at få farvet dine bryn, kan du give dit ansigt mere dybde. Det kan også være med til at give mere fokus til din flotte øjenfarve, så den bliver mere tydelig.

Farvning af bryn er især relevant til dig, der har meget lyse øjenbryn, og som kan være svære at se. Ved at farve dem i en lidt mørkere farvenuance kan du få en helt ny udstråling i ansigtet. En udstråling, der kan gøre en anseelig forskel.

Der findes mange forskellige farvenuancer, når du skal have farvet bryn. Det kan være alt fra de lysebrune til de helt mørke og sorte.

Vi kan hjælpe dig med at vælge den farvenuance, der passer bedst til dine naturlige toner i ansigtet. Ved at vælge den rigtige farve formår du nemlig at fremhæve din naturlige skønhed på fineste vis.

Slip for make-up med farvning af vipper og bryn i København 

Ved at farve dine vipper kan du slippe for at skulle gå med mascara. Det gælder selvfølgelig også for dine bryn, hvis du er vant til at tegne dem op, så de bliver mere tydelige.

Uanset om du skal have farvet vipper, bryn eller begge dele, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har kvalitetsprodukter og den rette teknik, der sikrer dig et flot resultat, som du vil elske.  

Lad os hjælpe dig med en professionel farvning

Vi er den helt rette løsning, når du ønsker at få en professionel frisør til at hjælpe dig med farvning af vipper og bryn i København. Vi står klar til at give dig et fantastisk resultat, der passer perfekt til dig.

Book din tid allerede i dag.

Book en tid allerede i dag

Hos Fonnesbek Hair er vi specialiserede inden for bl.a. hårstyling, klipning, farvning og meget mere. Book allerede en tid i dag – så står vi klar til at hjælpe dig!