Skip to main content

Glossing af hår i København

Glossing af hår er en populær behandling, der giver håret en glansfuld og sund udstråling. Hos Fonnesbek Hair skræddersy vi en unik og personlig stil til hver enkelt kunde. 

Hvad er glossing til håret?

Når vi giver dit hår en glossing, får du en meget mild hårfarvning, som forstærker hårets naturlige glans. Vi tager altid udgangspunkt i din hårfarve, når du får en glossing af dit hår hos os. Det betyder, at vi både tilbyder glossing til lyst hår til dig, som er blond, samt glossing til mørkt hår til dig med mørke lokker. Hvis du eksempelvis er blond, men føler at du har gule toner i håret, vil en glossing til lyst hår sørge for at fjerne de gule toner.

Helt generelt er glossing til håret en god løsning, hvis du har fået farvet dit hår og kan mærke, at hårfarven er ved at falme lidt. Med en glossing til håret giver du håret liv igen, uden at du behøver at få en komplet helfarvning. Glossing af dit hår vil genopfriske din hårfarve og gøre håret glansfuldt og blødt, så det ser friskt ud igen. Glossing til håret er en form for toning, men glossing vil blive svagere for hver hårvask efterfølgende. Derfor kaldes glossing af hår også en semi-permanent hårfarvning.

Glossing af hår med blødgørende effekt

Når du får en glossing af dit hår, er det lidt som at smøre håret ind i balsam. Glossing gør håret super glansfuldt, men også enormt blødt. Når du vælger at få en glossing af dit hår sammen med en hårfarvning eller toning, giver det en bedre beskyttelse af den underliggende farve. Håret bliver desuden mere smidigt og fyldigt, hvilket gør glossing af hår til en populær behandling. 

Book din tid til glossing af dit hår i dag

Skal du forkæles i vores skønne salon? Vi giver dig altid en hårvask og hovedbundsmassage sammen med glossing af dit hår, så du får en afslappende behandling og god oplevelse.

Vi lytter altid til dig og dine ønsker, og du er også altid velkommen til at tage os med på råd. Vores dygtige frisører har mange års erfaring inden for glossing af hår og kan give dig kompetent vejledning og rådgivning både ift. hvilken farve glossing, du bør vælge, samt hvordan du skal pleje dit hår, efter du har fået en glossing.

Book din tid i dag –  vi glæder os til at byde dig velkommen hos Fonnesbek Hair.

Book en tid allerede i dag

Hos Fonnesbek Hair er vi specialiserede inden for bl.a. hårstyling, klipning, farvning og meget mere. Book allerede en tid i dag – så står vi klar til at hjælpe dig!