Skip to main content

Få lavet hårextensions på Frederiksberg

Hårextensions tilføjer længde, fylde og volumen i dit hår. Vi tilpasser altid vores hårextentions til den enkelte kundes ønsker og behov og sikrer os, at det afspejler deres personlighed og stil. 

Dit drømmehår venter på Frederiksberg

Er du nogle gange ærgerlig over, at dit hår ikke er langt nok? Eller måske ønsker du at tilføje mere fylde til dit hår? For nogle kan det være udfordrende at opnå en naturlig lang hårlængde, mens andre kan opleve problemer med tyndt hår. Måske har du forsøgt at gro langt eller fyldigt hår ved hjælp af forskellige vitaminer og plejeprodukter, men uden held?

Hvis dit hår fortsat ikke har den ønskede længde eller fylde, og det er vanskeligt at style og håndtere, så er du kommet til det rette sted. Hos Fonnesbek Hair tilbyder vi muligheden for at få lavet hårextensions i vores salon på Frederiksberg.

Erfarne stylister hjælper med dine hårextentions

Hvis du drømmer om længere hår, men endnu ikke har haft succes med at opnå det, eller har du kort, men tyndt hår og ønsker mere fylde? Så bestil en tid til at få lavet hårextensions hos os på Frederiksberg. Vi hjælper dig til lige præcis det look, du drømmer om. 

Vi har stor erfaring med at påsætte hårextensions i vores salon på Frederiksberg. Uanset hvad dine forudsætninger for hårlængden måtte være, så kræver det tid, pleje og tålmodighed at få et langt og fyldigt hår og du kan med hårextentions opnå dit resultat langt hurtigere.

Vores frisører står klar til at hjælpe dig med at opnå den ønskede hårlængde eller fylde, og vi glæder os til at byde dig velkommen, når du kommer for at få lavet hårextensions i vores saloner.

Vælg en professionel frisør, når du skal have lavet hårextensions på Frederiksberg

Når du skal have lavet hårextensions, er det en fordel at vælge en professionel frisør. Det sikrer nemlig, at der anvendes den korrekte teknik, og at dine nye extensions påsættes korrekt. Hos os får du et professionelt resultat med holdbare extensions, og du undgår skadet hår og kortvarige resultater. Vi bruger Hairtalk hårextensions i vores salon, da det er høj kvalitet med lang holdbarhed. Hairtalk-håreextensions påføres med tape, hvilket minimerer risikoen for skade på dit eget hår. Denne metode er skånsom mod håret og giver et naturligt udseende.

Vi tilpasser dine hårextensions til dig

Når du får lavet hårextensions i vores salon på Frederiksberg, sørger vi for at vælge extensions, der matcher din nuværende hårfarve. Det er vigtigt for os, at dine extensions ser naturlige ud. Inden behandlingen vil du og frisøren sammen gennemgå vores sortiment af farver og toner for at finde den perfekte match. Vi sikrer os, at længde og farve passer til dig og dit hår.

Vi fokuserer på at give dig et kvalitetsresultat, hvor dine nye hårextensions blander sig naturligt med dit eget hår. Vi sørger også for en klipning, der giver sammenhæng med din nye frisure. I fællesskab finder vi den rette længde, der passer til dig, og sikrer et naturligt look, hvor extensionsene er usynlige.

Ved at vælge hårextensions hos os på Frederiksberg slipper du for den lange ventetid og frustration, der kan være forbundet med at få langt eller fyldigt hår. Vi garanterer et smukt resultat og hjælper dig med at opnå dit ønskede look.

Book tid til hårextensions på Frederiksberg

Hos Fonnesbek Hair stræber vi efter at give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores salon. Vi vil ikke blot give dig det smukkeste hår, men også sikre, at du føler dig afslappet og velkommen. En tur til frisøren skal altid være en god oplevelse for dig.

Vi tilbyder en høj service i vores salon, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller et glas vin, mens vi sørger for dit hår. Vi har hyggelige lokaler, hvor du kan slappe af og overlade alt til os. Vi gør det bekvemt for dig, når du besøger vores salon, og tilbyder både kaffe, bobler og vand. Hos os får du selvforkælelse i luksuriøse omgivelser.

Hos Fonnesbek Hair er vi klar til at hjælpe dig med dine hårextensions. Book en tid i dag, og lad os komme i gang med at hjælpe dig med at få din drømmefrisure – vi glæder os til at se dig!