Skip to main content

Kompetent frisør, der kan klare hårfarvning i København

Hårfarvning kan udføres i en række forskellige farver, herunder fx blond, brun, sort, rød og forskellige nuancer af disse farver. Hos Fonnesbek Hair kan vi hjælpe med at skræddersy en unik og personlig stil til hver enkelt kunde.

Oplev fornyelse og forandring med professionel hårfarvning 

Skal du have farvet dit hår? En ny farve kan gøre meget for din personlige udstråling. Måske drømmer du om fornyelse og drastisk forandring, eller måske skal dine begyndende udgroninger have en opfrisker med din favorit- og signaturfarve. Hos Fonnesbek Hair kan vi tilbyde hårfarvning i København, hvor vi kan lave en masse forskellige og ikke mindst flotte farveresultater.

Vi har en masse erfaring med hårfarvning, hvilket gør os til det oplagte sted at få farvet dit hår. Vi går op i kvalitetsløsninger, hvorfor vi anvender gode produkter og erfarne frisører, der kan hjælpe dig med en skøn ny farve.

Få farvet dit hår i vores salon, og få et smukt resultat.

Få den farve, du drømmer om

Der findes en masse skønne farver at vælge imellem, når du skal have farvet dit hår. Du kan gå kreativt til værks med de farverige nuancer eller gå mere sikkert til værks med de traditionelle farver. Vi kan tilbyde hårfarvning i alle regnbuens farver. Vi kan derfor hjælpe dig med at give dit hår den lige den farve, som du går og drømmer om. Vi kan hjælpe dig, uanset om du er til en frisk, sommerlig, sart rosa, eller du er til en mere iøjnefaldende vovede primærfarve, eller, du som noget helt tredje, går efter en mere naturlig traditionel farvning, som fremhæver din egen hårfarve og får det bedste frem i dit hår. Vi kan klarer hele farvepaletten. 

Selvom du har besluttet dig for, at du skal have farvet dit hår, kan det være svært at vælge den rette hårfarve, særligt, når der er så mange valgmuligheder. Vi kan dog hjælpe dig med råd og vejledning til, hvad der passer perfekt til dig.Vi kigger på din øjenfarve og din hudtone for at vurdere, hvilken hårfarve der vil fremhæve din naturlige skønhed på smukkeste vis. Når du bestiller en farvning hos os, vil du blive mødt af et team kompetente frisører, der har deres faglighed i orden.

Du og frisøren vil forud for farvning, tage en snak om hvilken farve, du går efter, og I vil sammen blive enige om, hvilken af vores farvenuancer, der bedst imødekommer dine forventninger,  så du er sikret, at du får lige netop den farve du ønsker, når du sætter dig i vores frisørstol.  

Hårfarvning kræver regelmæssig vedligeholdelse og pleje for at opretholde den ønskede farve og sundhed i håret.

Flotte resultater med forskellige farveteknikker

Når du får en hårfarvning i København i vores salon, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige farveteknikker. Vi holder os opdateret på nyeste trends og farveteknikker. Vi har derfor en pallette af farveteknikker, vi kan hive frem. De forskellige farveteknikker kan give dig vidt forskellige looks. Hvilken teknik du skal vælge, afhænger derfor meget af, hvad det er for en udstråling, din hårfarve skal give dig, om du ønsker et udtryk, der giver håret et farvespil at forskellige nuancer af den valgte farve, om du ønsker et dybere skær i dit smukke mørkebrune hår, eller du ønsker nuanceforskelle mellem top og bund.

Vi har styr på de forskellige teknikker, og vi mestrer dem alle, vi kan også sagtens kombinere flere forskellige, så du får en hel unik og personlig farvning. Håret har for de fleste stor værdi og betydning for det personlige udtryk. Håret er ét af de steder på kroppen, hvor du har mulighed for at udtrykke dig og give et kreativt statement. Uanset om du er til det klassiske, naturlige eller det anderledes kunstneristiske udtryk, så hjælper vi dig, så dit hår står frem på den smukkeste måde.  Ud fra dine ønsker og præferencer kan vi komme med gode idéer til, hvad den ideelle løsning er til at give dig det look, du drømmer om.

Book tid til hårfarvning i København

Vi kan hjælpe dig med at give dig et helt nyt look blot med en hårfarvning. I vores salon har vi sørget for, at du kan føle dig godt tilpas, imens vi fremtryller den skønneste farve til dit hår. Vi disker op med en lækker kop kaffe eller et glas vin, som du kan nyde i mellemtiden. Hos Fonnesbek går vi ikke kun op i at give dit hår den bedste behandling. Vi ønsker at alle vores kunder får en god afslappende wellness-oplevelse, når de kommer i vores salon.  

Skal vi hjælpe dig med at give dit hår en lækker, ny udstråling? Vores salon er placeret i hjertet af det charmerende gamle København, tæt på både strøget og rådhuspladsen, og med en så central placering, er vi nemme at finde. Book tid til hårfarvning i København allerede i dag.

Book en tid allerede i dag

Skal du have farvet håret, så book allerede en tid i dag. Hos Fonnesbek Hair står vi klar til at hjælpe dig med den rette vejledning til hårfarvning.