Skip to main content

Forkæl dig selv med en hårkur i København

En hårkur bruges til at forbedre hårets sundhed og udseende. En hårkur indeholder typisk ingredienser, der kan styrke, fugte og beskytte håret mod skader og miljøpåvirkninger. Hos Fonnesbek Hair skræddersyr vi en unik og personlig behandling til hver enkelt kunde.

Forkæl dig selv med en hårkur

Trænger du til afslapning og en smule forkælelse? Hos Fonnesbek Hair kan du få en hårkur i København, hvor du får mulighed for at give dig selv lidt forkælelse. Vi er placeret centralt i Købehavn i Studiestræde, som er beliggende nær Rådhuspladsen.

Vores frisører har en masse erfaring inden for frisørfaget. Det indebærer også erfaring i hårkur. Vi kan derfor hjælpe dig med den rette hårkur, der kan give dig den forkælelse, du fortjener.

Hårkure kan være med til at forbedre hårets tekstur, glans og elasticitet, og er en populær behandling blandt dem, der ønsker at forbedre sundheden og udseendet af deres hår.

Giv dig selv noget forkælelse med en hårkur i København i vores frisørsalon.  

Få en hårkur, der passer til dit hår

Når du skal have en hårkur, er der flere forskellige produkter at vælge imellem. Vi har samlet de lækreste kvalitetsprodukter i vores salon, hvor du kan få en skøn behandling, og der er noget til enhver hårtype.

Ud fra din hårtype finder vi frem til, hvilken hårkur der passer bedst til dig. Det kan for eksempel være, at du har meget tørt hår, som har brug for ekstra fugt. Vi sørger for, at du får et flot resultat, hvor dit hår er silkeblødt, når du forlader vores salon.

En hårkur kan også være med at få dit hår til at se og føles sundere. En hårkur kan derfor være den perfekte løsning til at give dit hår et løft.

Læn dig tilbage og slap af med en lækker hårkur

Når du får en hårkur i vores frisørsalon, lægger vi vægt på, at du skal føle dig godt tilpas. Det skal være et sted, hvor du kan afstresse og gå derfra med lækkert hår, der har fået en masse pleje.

Vi har sørget for hyggelige omgivelser, hvor der er rig mulighed for, at du kan læne tilbage, imens vi giver dig en hårkur. Vi serverer en god kop kaffe eller et glas vin for at fuldende forkælelsen.

Når du vælger at få en hårkur ved os, tager vi os kærligt af både dig og dit hår. Du kan gå fra vores salon med fornyet energi og velplejet hår.

Prioriter dig selv og dit hår med en hårkur i København

Det kan fra tid til anden være en fordel at prioritere sig selv. Vi mener, at der skal lidt forkælelse til en gang imellem. Vi vil gerne hjælpe dig med at holde dit hår velplejet og lækkert, samtidig med at du kan slappe af og lade dine egne batterier op.

Bestil derfor tid til din hårkur i København i vores frisørsalon.

Book en tid allerede i dag

Vi står klar til at give dig en velfortjent hårkur i vores hyggelige salon. Book allerede en tid i dag, og kom til en dag i forkælelsens tegn!