Skip to main content

Håropsætning på Frederiksberg

Ønsker du at få stylet dit hår til en særlig lejlighed, eller bare fordi? Hos Fonnesbek Hair kan vi hjælpe dig med at style dit hår akkurat efter dine ønsker og behov. Vi tilpasser altid stylingen, så den blender sammen med din personlighed og stil. 

Få den perfekte festfrisure hos erfarne hårstylister på Frederiksberg

Skal du til en særlig fest, og leder du efter en hårstylist til at fuldende dit look? Hos Fonnesbek Hair tilbyder vi et bredt udvalg af håropsætninger i vores salon, der er centralt placeret på Frederiksberg. Vores dedikerede team har omfattende erfaring inden for forskellige festlige anledninger såsom bryllupper, gallamiddage, konfirmationer og Hollywood-inspirerede stilarter. Uanset om du ønsker krøller, en elegant blowdry eller en stilren opsætning med hårbånd og accessories, står vi klar til at imødekomme dine ønsker.

For at sikre dig den bedste og mest holdbare håropsætning holder vi os konstant opdaterede med de nyeste teknikker og trends inden for hårstyling. Vi følger nøje med i modens udvikling på catwalks, sociale medier og i magasiner, så vi altid kan tilbyde dig den nyeste viden, når du booker din styling hos os. Der er uendelige muligheder inden for håropsætninger, så hvis du har specifikke ønsker eller referencer til din frisure, er du mere end velkommen til at præsentere dem for os ved dit besøg. Sammen kan vi planlægge dit drømmelook.

Håropsætning er selvforkælelse

Når du booker en håropsætning hos Fonnesbek Hair, betragter vi det som en form for selvforkælelse. Derfor byder vi alle vores gæster velkommen med en kop kaffe eller et glas bobler, som du kan nyde under din behandling. Du er også velkommen til at invitere en veninde med, så I kan hygge jer sammen i salonen under stylingen. Du kan booke din tid online eller besøge os personligt, hvis du har brug for at drøfte din frisure med en af vores stylister. Her kan vi sammen finde ud af, hvilke muligheder der passer bedst til dit hår og den specielle begivenhed, som du skal deltage i.

Ved bryllupsstyling anbefaler vi at booke en konsultation og/eller en prøveopsætning et par uger før den store dag. På den måde sikrer vi, at du er helt tilfreds med dit valg af frisure og kan nyde en afslappende oplevelse i vores rolige omgivelser. Det er også muligt at booke flere personer på én gang, hvis der er behov for det.

Hvis du også har brug for at få lagt en smuk makeup, kan vi også hjælpe med dette. Spørg blot vores dygtige stylister. Så sørger de for, at du både får en håropsætning og makeup efter dine ønsker.

Følg os på de sociale medier eller book en tid i salonen

For mere inspiration til din festfrisure kan du følge os på Instagram eller Facebook, hvor vi løbende deler billeder af stylinger udført af vores team i salonen. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe dit drømmelook til festen! Book en tid online i dag, og lad os sammen se på, hvordan vi kan hjælpe dig med din hårstyling.

Book en tid allerede i dag

Vi står klar til at hjælpe dig med den perfekte hårstyling. Book en tid allerede i dag, og lad os sammen se på, hvordan vi kan hjælpe dig med din hårstyling.