Skip to main content

Håropsætning til Bryllup

Håropsætning til bryllup er populært til dig, der ønsker en smuk og elegant stil til dit bryllup. Hos Fonnesbek Hair kan vi tilpasse denne hårstyling til den enkelte bruds ønsker og stil.

Find den perfekte brudehårstil

Uanset om du har brug for hjælp med stylingideér, styling tips og tricks eller selve frisuren, så står vores frisører klar til at hjælpe dig i hjertet af København. Hos Fonnesbek Hair har vi mange års erfaring med håropsætninger, og holder os hele opdateret på de nyeste teknikker og trends inden for brudehår.

Mulighederne er mange på den store dag, og alt efter dit ønske og længden på dit hår, finder vi sammen den perfekte frisurer, som holder gennem hele festen. Vi har tidligere set en tendens med bohéme inspirerede waves i det lange hår, hvilket skaber et naturligt og feminint udtryk. Vi arbejder ofte med friske blomster som accessories, for at give et frisk og smukt touch. Den klassiske lidt strammere opsætning er bestemt heller ikke gået af mode, og denne findes i mange variationer.

Kun fantasien sætter grænser, og vi gør os umage med at afprøve trends inden for håropsætninger samt nye teknikker, for at kunne tilbyde dig det mest holdbare og smukke look. Vi er altid friske på en udfordring. 

Selve håropsætningen tager mellem 1-3 timer på dagen, og stylingen foregår i vores salon i København K, med mindre andet er aftalt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage en veninde under armen, og nyde et glas vin eller en kop kaffe i vores rolige omgivelser. Det er også muligt at booke flere ind ad gangen, så I sammen kan blive klar til fest.

Vi anbefaler, at du booker en konsultation hos en stylist et par uger før dagen, hvor I sammen finder et look, der opfylder dine ønsker. Her kan vi også planlægge en eventuel klipning eller et colour touch up. På den måde kan du være tryg i din beslutning, og se frem til at besøge os på dagen. Vi har også mulighed for at arrangere en makeup artist på dagen, der vil komme i salonen og fuldende dit look.

Har du spørgsmål til vores bryllupshåropsætninger, er du velkommen til at give os et kald eller kigge forbi vores salon, hvor vores team står klar til at hjælpe.

Book en tid allerede i dag

Skal vi hjælpe dig med din håropsætning til dit bryllup? Så book en tid allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med. Din frisure skal på den store dag være din mindste bekymring.