Skip to main content

Håropsætning i København K

Håropsætning er til dig, som ønsker at få stylet håret på forskellige måder. Hos Fonnesbek Hair kan vi hjælpe med at skræddersy en unik og personlig stil til hver enkelt kunde.

Få den perfekte festfrisure hos en erfaren hårstylist i København

Skal du til fest, og mangler du en hårstylist til at hjælpe dig med at sætte prikken over iét? Hos Fonnesbek Hair tilbyder vi alle former for håropsætninger i vores salon i hjertet af København. Vores team har en masse erfaring inden for bryllupshår, gallahår, konfirmationshår samt Hollywood-styling. Vi er altid klar på en festlig opsætning, og ligemeget om det er krøller, en blowdry eller en friseret opsætning med håraccessories, så er vi klar på en udfordring. 

For at kunne tilbyde dig den bedste og mest holdbare håropsætning, gør vi os umage for at holde os opdateret på de nyeste teknikker og trends inden for hårstyling. Vi følger udviklingen af moden på catwalks, sociale platforme og i magasiner, for at tilbyde dig den bedste viden når du booker din styling. Der er utrolig mange muligheder inden for håropsætninger, så hvis du har nogle referencer, eller specielle ønsker til din frisure, så præsenter dem gerne når du besøger os. Så kan vi sammen planlægge dit look. 

Når du booker en håropsætning hos Fonnesbek Hair, sætter vi pris på at du har valgt en selvforkælelsesbehandling. Derfor byder alle vores gæster på en kaffe eller et glas bobler, som man kan nyde under sin behandling. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage en veninde under armen, så I kan hygge jer sammen i salonen under stylingen. Book en tid online, eller kig forbi os, hvis du har brug for at drøfte din frisure med en af vores stylister. Her kan vi sammen drøfte hvilke muligheder du har med dit hår, og hvad der ville klæde den særlige begivenhed, som du skal shine til. 

Ved en bryllupsstyling anbefaler vi, at man booker tid til en konsultation og/eller en prøveopsætning et par uger for ude for den store dag. Sådan sikrer vi, at du kan være tryg i dit valg af frisure og have en dejlig afslappende tid i vores rolige omgivelser. Det er muligt at booke flere ind ad gangen hvis der er behov for det.

Har du brug for en makeup artist på dagen, har vi nogle fantastiske samarbejdspartnere, som vi kan booke ind på dagen også.

Du kan følge os på Instagram eller Facebook for mere inspiration til dit festhår. Her lægger vi løbende billeder op af de stylinger, vores team har udarbejdet i salonen. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit fest hår!

Book en tid allerede i dag

Vi står klar til at hjælpe dig med den perfekte hårstyling. Book en tid allerede i dag, og lad os sammen se på, hvordan vi kan hjælpe dig med din hårstyling.