Skip to main content

Helfarve

Går du og drømmer om et helt nyt look, eller trænger du til selvforkælelse? Så vil vi gerne byde dig indenfor i vores luksuriøse omgivelser hos Fonnesbek. Her sætter vi altid kunden i forreste række, og vi bestræber os efter at opfylde vores kunders behov og drømme om en ny frisure. Vi anvender kun kvalitetsprodukter, og så har vi mange års erfaring i branchen. Du kan derfor trygt stole på, at vi passer på dig og dit hår, når du besøger os på Frederiksberg eller i København K. 

Hvad er helfarve? 

Helfarve er den mest klassiske farveteknik, og den går, som navnet også afslører, ud på at farve hele håret fra hårets rødder og ned til spidserne. Du får altså farvet hele dit hår i den farve, som du ønsker. Hvis du i forvejen har mørkt hår, kan du få farvet dit hår endnu mørkere, hvor der omvendt er begrænsninger, hvis du ønsker at gøre det lysere. Så skal håret først afbleges, hvor vi derfra kan farve det i den ønskede farve. Dette er også en mulighed, men kræver en anden proces og behandling.

Hvilket udtryk giver helfarve? 

En helfarve kan give mange forskellige udtryk, og det handler selvfølgelig også langt hen af vejen om, hvordan du styler dit hår. Men ved at farve hele håret, kan du skabe et rent og eksklusivt look. Hvis du ønsker en helfarve hos os, tager vi altid en grundig snak om, hvilken farve vi vil anbefale dig. Vi har mange års erfaring, og kan derfor vejlede dig til lige præcis det look, du drømmer om. Du er velkommen til at medbringe billeder til inspiration, så vi har en helt klar idé om, hvad du ønsker at få ud af din kommende helfarve. 

Er det meget skadeligt for håret med helfarve? 

At få farvet dit hår er ikke nødvendigvis skadeligt for håret, da det kommer helt an på, hvilke produkter der bliver anvendt, men det er altid med risiko for en mindre beskadigelse, at det bliver farvet. Hos Fonnesbek bruger vi kun kvalitetsprodukter for at skåne dit hår mest muligt. 

En række gode råd, inden du får farvet dit hår

Vi ønsker at give dig den bedste rådgivning, inden du vælger at få farvet dit hår, og derfor har vi herunder listet en række gode råd, inden du får farvet dit hår. 

  1. At få farvet håret kræver vedligehold og flere ture til frisøren. Det er vigtigt at være bevidst om, inden du beslutter dig for at farve dit hår. 
  2. Sørg for at pleje dit hår godt forinden besøget hos os, så dit hår har det bedste udgangspunkt for behandlingen 
  3. Prioritér at bruge hårkur 2-3 gange ugentligt, så du holder dit hår sundt efter behandlingen 
  4. Tidspunktet på året har en betydning for, hvor meget du skal passe på dit nyfarvede hår. Rådfør dig derfor altid med os, inden du får farvet dit hår.

Vi ved, at resultatet bliver super smukt, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen tilbage til et touch up, når du har behov for at få farvet dit hår igen. Det vigtigste for os er blot, at du ved, hvad du siger ja til, når du vælger at få en helfarve i dit hår, så du ikke bliver ked af valget af behandling. Hvis du ønsker at få farvet dit hår, men måske ikke kan overskue en stor transformation, kan du læse mere om hvilke typer af øvrige hårbehandlinger, vi også tilbyder. 

Er det meget skadeligt for håret med helfarve? 

Fra det øjeblik du træder indenfor i vores hyggelige salon, får du så meget mere end en dameklipning. Hos os er det dig, det handler om fra start til slut.

Vores damefrisør har med andre ord kun dig i fokus under dit besøg. Det betyder, at vi ikke sætter elever til at vaske dit hår, ligesom vi heller ikke klipper andre kunder, mens din hårkur skal have tid til at trænge ind i dit hår.

Du kan til gengæld læne dig ekstra godt tilbage, imens du bliver forkælet af vores damefrisør med en lækker kop kaffe eller et glas vin.

Her er det også værd at nævne, at vi hele tiden uddanner os løbende gennem kurser. På den måde holder vi os kreative og knivskarpe på, hvad for en damefrisure der vil klæde din ansigtsform og dine ansigtstræk bedst.

Det kan også være, du vil prøve noget helt andet og forlænge dine lokker med hårextensions? Eller fremhæve dine naturlige træk ved at få farvet vipper og bryn? I så fald er det noget, vi har stor ekspertise i, og som du sammen med vores damefrisør kan finde den bedste løsning til.

Vi er klar til at hjælpe dig med en smuk helfarve

Hos Fonnesbek bliver du altid budt velkommen af vores dygtige personale. De vil tilbyde dig en kop kaffe eller et glas vin og sikre, at du bliver forkælet, som du drømmer om. Vi tager altid en god snak med dig inden behandlingen, og du er meget velkommen til at medbringe billeder til inspiration, så vi ved lige præcis, hvad du drømmer om og også kan forventningsafstemme med dine ønsker i forhold til, hvad der er realistisk og muligt i virkeligheden. Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få din drømmefrisure.