Skip to main content

Herrefrisør på Frederiksberg

Drømmer du om en ny frisure, der matcher tidens trend, og ønsker du en erfaren frisør til at hjælpe med dette? Så skal du besøge vores salon på Frederiksberg. Her tilbyder vi herreklip i luksuriøse omgivelser. 

Velkommen til vores herrefrisør på Frederiksberg

Hos Fonnesbek har vi mange års erfaring i herreklip, og vi kan derfor garantere dig en frisk og flot frisure, der matcher din stil og personlighed. Din nye frisure skal matche dine behov, og vi tager derfor altid højde for, hvor meget tid du ønsker at lægge i vedligeholdelse af håret. Vores mange års erfaring gør, at vi er eksperter i at vejlede dig i den rette frisure, som fx passer til din hovedform, og har du inspirationsbilleder til rådighed, er du meget velkommen til at medbringe disse. På den måde kan vi nemmere spore os ind på præcis den frisure, som du går og drømmer om. 

Vi kombinerer gerne klipning med en anden behandling

Nogle gange skal der mere end en klipning til at ændre udtryk, og hvis det er det, du drømmer om, tilbyder vi en lang række behandlinger, som du kan læse mere om herunder. Drømmer du om den helt store makeover, kan vi blandt andet tilbyde helfarvning, shading eller babylights. Vi tilbyder desuden hårbundskure mod skæl, tør hovedbund og kløe. 

Hudtone og farveteknikker

At farve sit hår kan virke som en stor beslutning, og vi er klar til at rådgive dig i den bedste løsning. Vi har erfaring med en lang række farveteknikker, og ofte kan din hudtone give et billede af, hvilken hårfarve, der vil klæde dig bedst. Vi ønsker, at du skal gå glad fra vores salon på Frederiksberg, og derfor anbefaler vi kun løsninger, der stemmer overens med dine drømme og vores faglige anbefaling. 

En herrefrisør på Frederiksberg med forkælelse i fokus

Du bliver altid mødt af et hjælpsomt og venligt personale, når du træder ind i vores salon. Den valgte frisør vil sætte dig i fokus, og det betyder blandt andet, at vi ikke har flere behandlinger i gang på samme tid. Du vil ikke opleve unødig ventetid, da vi har respekt for din tid, men skal du sidde og vente lidt, mens farven skal trække eller i forbindelse med en dybderensende hårkur, tilbyder vi altid en kop kaffe eller et glas bobler. 

Vores herrefrisør på Frederiksberg udvikler sig konstant

Vores kunder skal have de bedste behandlinger, og derfor uddanner vi os løbende hos Fonnesbek. Vi holder os kreative i branchen og sikrer, at vi er helt skarpe på den sidste hårtrend inden for herrefrisurer. Vi bliver ligeledes klogere på, hvad der vil klæde en særlig hudtone og ansigtsform, og derfor kan vi hele tiden sikre en faglig vejledning.  Og ved at uddanne os betyder det for dig, at vi for eksempel kan tilbyde vores kunder farvning af vipper og bryn. Vi er specialister i krøller, og klipper håret ud fra krøllernes struktur og sikrer på den måde, at håret falder naturligt. Og skal vi style dit krøllede hår, er vores produkter naturligvis egnet til dette. 

Bestil en tid hos vores herrefrisør på Frederiksberg

Hos Fonnesbek kan vi tilbyde en bred vifte af ydelser, og hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger, skal du være velkommen til at kigge ind i salonen eller kontakte os på telefon 53 55 76 37. Vi ser frem til at rådgive dig og hjælpe dig i mål med din drømmefrisure.