Skip to main content

Vælg en professionel herrefrisør i København K

Trænger dine lokker til forkælelse, og må det helst gerne være hos en professionel herrefrisør i København K? Så er du landet det helt rigtige sted – vi står klar til at hjælpe dig.

Din herrefrisure er en del af dit visitkort

Med solid erfaring i herreklip til mænd, kan vi næsten ikke vente med at få dit hår i vores hænder. Vi sætter en ære i at gøre dine drømme til virkelighed, og vi klipper, styler og farver dit hår, så det passer til dit ansigt.

Så uanset om du trænger til forandring, eller om lokkerne er blevet trætte i udtrykket, er vi klar til at give dit hår en kærlig hånd. Selv hvis du endnu ikke helt ved, hvad du kunne tænke dig, giver vi dig gode råd til, hvilken type herreklip der vil passe lige netop dig.

Inden du sætter dig godt til rette i den varme stol, vil du sammen med vores herrefrisør tage en snak om dine behov, daglige rutiner med at sætte hår, og hvad du har af ønsker til din nye herreklip. Det vigtigste er, at du går fra vores salon ovenud tilfreds med resultatet. Kun det bedste er godt nok for os.

Vores hår er nemlig en del af det visitkort, vi efterlader hos hinanden hver eneste dag, og her er frisurer til herrer ingen undtagelse. Det er derfor heller ikke uden betydning, at manken på øverste etage spiller og passer til lige præcis dig. Vi vil vove at påstå, at håret gør en afgørende og positiv forskel for dit personlige udtryk og udstråling.

Så book en tid i vores herrefrisør i København K, og få den herrefrisure, du drømmer om. Vi varter dig op, så du kan nyde en lækker kop kaffe eller et glas vin undervejs.

Det er dig, der er i fokus, når du besøger vores herrefrisør i København K

Hvis du vil have en ny herrefrisure, er det ikke altid lige let at finde ud af, hvad der vil klæde dig bedst. Men bare rolig. Hos os får du råd og vejledning til, hvad der kan fremhæve dine naturlige træk og personlige stil.

På den måde får du meget mere end en klassisk herreklip, når du træder ind i vores salon for at blive inspireret til nye frisurer til herrer. Som vi har været inde på før, tager vi altid udgangspunkt i din ansigtsform, når vi skal finde lige præcis den herreklipning, der er skræddersyet til dig. Derfor tager vi også højde for, hvor meget tid du vil bruge på at sætte hår i hverdagen.

Her er vi kompromisløse ud til fingerspidserne, og det er vores altoverskyggende målestok for kvalitet. Vi er først tilfredse, når du går fra vores salon med et smil på læben.

Du får en frisør med fingeren på pulsen, når det gælder frisurer til mænd

Vi er også kompromisløse, når det gælder nye trends og tendenser inden for frisurer til herrer og hårmode. Trends kan være alt fra nye typer af frisurer til mænd, ligesom det kan være nye klippeteknikker og farveteknikker. Alt det sætter vi i spil hos vores herrefrisør i København. Vi holder os løbende opdaterede på tidens tendenser, så du kan få en herrefrisure efter det, moden dikterer netop nu.

Men uanset om du ønsker et nyt look, der taler til tidens tendenser, eller en klassisk herreklip, så kan vi give dit hår nyt liv og skabe lige præcis det look, du drømmer om. Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi vores herrefrisør i København for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vi kan give dig en ny herrefrisure uanset dit behov

Det kan også være, at du ved, lige hvad for en herreklipning, du vil have. Måske du søger en klassisk herreklip til langt hår? En ny frisure til mellemlangt hår? Eller en herrefrisure til kort hår? Det kan også være, du har lyst til at få lagt nogle nye nuancer i dit hår eller mest af alt bare trænger til et råd eller to til, hvordan din herreklip bedst spiller sammen med dit skæg. Det er der heldigvis alt sammen råd for, når du vælger Fonnesbek Hair som din herrefrisør i København.

Få en herreklip til langt hår, en herrefrisure til kort hår eller en ny frisure til mellemlangt hår

Noget af det vigtigste for os er, at du kan komme, som du er, når du træder ind i vores salon. Der er ikke de hårlængder og lokker, vi ikke gerne vil give en kærlig hånd, når du sætter dig i stolen hos os.

Med andre ord: Uanset om du kunne tænke dig en herrefrisure til kort hår, en herreklip til langt hår, eller en frisure til mellemlangt hår, så er hjælpen nær. Vi orienterer os løbende, når det kommer til frisurer til mænd med alle slags længder – og vi glæder os lige meget hver gang, vi skal studse dem!

Vi klipper frisurer til herrer, så dit hår og skæg spiller sammen

Derudover har vi øje for helheden, når du får en herreklip hos os i København. For både dit hår og skæg skal spille sammen. Det giver ikke alene et skarpt look – det tilfører også harmoni til dit ansigt. Derfor har vi fokus på at skabe et sammenhængende look, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vores erfaring fortæller det nemlig gang på gang: Når helhed og proportioner går op i en højere enhed, så gør din udstråling det også.

Vi farver også dit hår

Trænger du til nye farver i lokkerne, så hjælper vi også glædeligt med det. Vi er specialiseret i forskellige farveteknikker, så du altid kan få det udtryk, du ønsker. Derfor afhænger den teknik, som vi vælger til dit hår, også ene og alene af, hvad det er for en udstråling, du ønsker. Lad os tage en snak om det, når du besøger vores salon – så kan vi sammen finde den løsning, der er bedst for dig.

Din herreklipning er kun et stenkast fra Rådhuspladsen

Der er næsten ingen undskyldninger for ikke at lægge vejen forbi, når du trænger til en ny herreklip i København. For du finder vores salon i Studiestræde i hjertet af København, kun et stenkast fra Rådhuspladsen, Vor Frue Kirke og Strøget, der er omgivet af byens pulserende liv, sjæl og charme.

Med andre ord har du os lige ved hånden, uanset om du er i bil, tog eller kommer anstigende på jernhesten.

Hvis du ønsker en herreklipning hos vores herrefrisør i København, kan du booke en tid online her. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 53 55 76 37, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig hos vores herrefrisør i København K!