Skip to main content

Hvem er vi


På denne side skal du møde vores profesionelle og passionerede team. Fælles for os alle er, at vi går op i vores kunders ønsker og behov. Fonnesbek Hair ønsker vi at give en oplevelse af høj kvalitet!

Andrea

Andrea er stifteren bag Fonnesbek Hair og har mere end 10 års erfaring inden for frisørfaget. Andrea arbejder kreativt, nyskabende og tager jævnligt kurser i ind- og udland.

Mohammed

Mohammed er stylist med speciale inden for modehår. Mohammed arbejder ved siden af som modestylist og er bl.a. med til fashion week.

Lotte

Lotte er stylist med speciale inden for styling af hår og makeup. Lotte har taget sin makeupuddannelse hos Nicci Welsh Academy.

Laura

Laura er stylist med speciale inden for hårfarvning. Laura er altid smilende, og elsker at yde en god kundeservice.

Bayaz

Bayaz er stylist med mange års erfaring bag sig. Bayaz har speciale indenfor hårfarvning, klipning, makeup, extensions og har øje for detaljer.

Amanda

Amanda er stylist med speciale inden for hårfarvning og klipning af langt hår. Amanda elsker mode, og er meget kreativ i sit arbejde.

Julie

Julie er stylist med speciale indenfor farvninger og styling af hår. Julie er ved at specialisere sig indenfor de nyeste trends indenfor dame klipninger.    

Laura

Laura er vores junior stylist som tager godt i mod dig når du kommer ind hos os. Laura altid smilende og elsker at yde en god service.