Skip to main content

Hvem er vi


På denne side skal du møde vores profesionelle og passionerede team. Fælles for os alle er, at vi går op i vores kunders ønsker og behov. Fonnesbek Hair ønsker vi at give en oplevelse af høj kvalitet!

Andrea

Andrea er stifteren bag Fonnesbek Hair og har mere end 10 års erfaring inden for frisørfaget. Andrea arbejder kreativt, nyskabende og tager jævnligt kurser i ind- og udland.

Mohammed

Mohammed er stylist med speciale inden for modehår. Mohammed arbejder ved siden af som modestylist og er bl.a. med til fashion week.

Emilie

Emilie er stylist med speciale inden for store farvebehandlinger, klipninger og extensions. Emilie er smilende og god til at lytte. Vil være at finde i vores afdeling på Frederiksberg.

Laura

Laura er vores junior stylist som tager godt i mod dig når du kommer ind hos os. Laura altid smilende og elsker at yde en god service. 

Julie

Julie er stylist med speciale indenfor farvninger og styling af hår. Julie er ved at specialisere sig indenfor de nyeste trends indenfor dame klipninger.    

Maya

Maya er vores stylist fra Sverige som både snakker svensk, engelsk og forstår dansk. Maya har speciale i farvning, klipning, opsætning, brudehår, makeup og vil være at finde i vores afdeling i København k.

Line

Line er stylist med speciale inden for farvninger, håropsætninger, makeup og klipninger. Line arbejder i vores afdeling på Frederiksberg hvor hun har flere års erfaring.

Ida

Ida er vores stylist med speciale i butterfly cute og store farvninger. Ida er god til at lytte og yde god kundeservice, vil være at finde i vores afdeling på Frederiksberg.

Annsofie

Annsofie er stylist med speciale i langt hår. Hun elsker at lave store forandringer med både farve, klip og extensions. Annsofie vil være til at finde i vores afdeling på Frederiksberg. 

Bayaz

Bayaz er stylist med mange års erfaring bag sig. Bayaz har speciale indenfor hårfarvning, klipning, makeup, extensions og har øje for detaljer.