Skip to main content

Professionel frisør til krøller på Frederiksberg

Hvis du er født med naturlige krøller i dit hår, så ved du, at det kræver en erfaren og kyndig hånd at klippe håret, så det fremhæver krøllerne bedst muligt. Der findes utallige looks med krøller, og hos Fonnesbek Hair gør vi altid vores bedste for at ramme lige præcis den frisure, du drømmer om, og som passer til din personlighed og stil. Vi bruger desuden kun produkter, der er særligt udviklet til krøller. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos os på Frederiksberg. 

Vi er eksperter i at arbejde med krøller på Frederiksberg

Vi har omfattende erfaring inden for klipning, styling og en række andre behandlinger – herunder specifikt klipning af krøllet hår. Vi forstår, at det kræver ekstra opmærksomhed og pleje for at bevare sundheden og udseendet af krøller. Hos os handler en klipning af krøller ikke om at gøre din hverdag mere besværlig, men derimod om at tilpasse klipningen til dine rutiner. Derfor tager vi os altid god tid til at forstå dine ønsker og behov – hos os er det dig, der er i centrum.

Frisør på Frederiksberg specialiseret i krøller og andre hårtyper

Hvis du ønsker et nyt og forfriskende look, kan du kombinere en klipning af dine krøller med en af vores andre behandlinger. Ønsker du f.eks. babylights for at give dine krøller et løft? Eller drømmer du om at tilføje extensions for at give mere volumen? Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvordan du opnår det perfekte look, og vi foreslår kun behandlinger, som vi fuldt ud kan stå inde for. Vi tager højde for din hudtone og ansigtsform og vælger behandlinger, der fremhæver din naturlige skønhed på bedste vis.

En frisør til krøller i København & på Frederiksberg, der sætter dig i fokus

I vores salon træder du ind i en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor forkælelse er i højsædet. Vi sørger altid for, at du kan slappe af og nyde en skræddersyet klipning til dine krøller. Vi tilbyder dig et køligt glas vin eller en kop kaffe, mens vores frisører kun har fokus på dig under hele behandlingen. Vi følger med i de nyeste trends og opdateringer inden for hårmode. Hvis du har inspiration fra billeder, er du velkommen til at medbringe dem, så vi sammen kan skabe det ønskede look. Hos os er det et samarbejde, hvor du er med til at træffe alle beslutninger om din klipning.

Book en tid til din frisør til krøllet hår på Frederiksberg

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du være meget velkommen til at booke en tid i vores salon. Så tager vi en snak om, hvordan vi kan give dig et nyt look ud fra dine ønsker, behov og personlige stil. Det er dig, der er i fokus, og vi ønsker kun at fremhæve din egen personlige skønhed!