Skip to main content

Professionel frisør til krøller i København

Er du født med krøllet hår, så ved du, at det kræver både kyndighed og erfaring at klippe håret, så det fremhæver krøllerne på bedste vis. En frisure i krøllet hår kan se ud på mange forskellige måder, og vi sørger for, at du får lige præcis den klipning, som passer til dig og din personlige stil.

En god frisør til krøller i København 

Vi har rigtig meget erfaring med alt fra klipning, styling og andre ydelser – herunder også klipning i krøller. Vi ved derfor, at det ofte kræver lidt ekstra tid at holde, for at det forbliver både sundt og pænt at kigge på. En klipning i krøller hos os skal ikke gøre din hverdag mere besværlig, end hvad godt er. Vi sørger derfor for at give dig en klipning, som passer til dine øvrige rutiner, og derfor bruger vi rigtig god tid til at sætte os ind i dine ønsker – det er dig, der er i fokus. 

Frisør i København til krøller og andre hårtyper 

Hvis du ønsker at få et helt friskt look, kan du nemt kombinere en klipning af dine krøller med en af vores andre ydelser. Skal der fx lidt babylights ind i dine krøller for at give det et løft? Eller drømmer du om at få sat extensions på krøllerne, så de fylder lidt mere? Vi står altid klar til at rådgive dig i, hvordan du får det helt perfekte look, og vi foreslår ikke noget, som vi ikke selv kan stå inde for. Vi kigger bl.a. på din hudtone og ansigtsform, og vurderer ud fra dette, hvad vi mener, der kan fremhæve din naturlige skønhed allerbedst.

En frisør til krøller i København med fokus på dig

I vores salon træder du ind i hyggelige og rolige omgivelser, hvor forkælelse er i højsædet. Vi sørger altid for, at du kan sænke skuldrene helt og bare nyde, at vi forkæler dig med en rigtig god klipning i dine krøller. Vi tilbyder dig altid et koldt glas vin eller en kop kaffe, som du kan sidde og hygge dig med, mens vi giver dig et skræddersyet klip i dine krøller. Vores frisører har kun afsat tid til dig, og du skal derfor ikke være nervøs for at blive glemt i mængden. 

De holder sig ligeledes hele tiden opdateret på tidens trends. Hvis du ligger inde med nogle inspirationsbilleder til din kommende klipning, må du meget gerne medbringe dette. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi får dette ønske til at gå i opfyldelse. Det er os, der klipper i krøllerne, men du er lige så meget med i alle beslutninger, der bliver truffet. 

Book en tid til din frisør til krøllet hår i København 

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du være meget velkommen til at booke en tid i vores salon. Så tager vi en snak om, hvordan vi kan give dig et nyt look ud fra dine ønsker, behov og personlige stil. Det er dig, der er i fokus, og vi ønsker kun at fremhæve din egen personlige skønhed!