Skip to main content

Professionel makeup artist på Frederiksberg

Skal du til et særligt arrangement, og ønsker du i den forbindelse at forkæle dig selv med at få lagt professionel makeup? Så er du kommet til det rette sted. Hos Fonnesbek Hair lægger vi makeup på vores kunder, og vi sørger altid for at matche deres ønsker, personlighed og stil. 

Unik makeupoplevelse på Frederiksberg

Når du besøger os til en makeup-session på Frederiksberg, starter vi altid med en samtale om dine præferencer, behov og den specifikke lejlighed. Vi er erfarne i at hjælpe vores kunder med at opnå det ønskede look, og har derfor betydelig ekspertise i at lægge en makeup, der matcher din personlige stil. Vi tager desuden højde for allergener. Det skal du blot gøre opmærksom på forinden besøget. 

HÅRSTYLING OG MAKEUP

Vi tilbyder også hårstyling og makeup, hvor vores dygtige makeupartister på Frederiksberg ikke kun sørger for at sætte dit hår i en flot frisure efter dine ønsker, men også lægger en makeup, der passer til den specifikke lejlighed – alt med fokus på dig. Alle vores medarbejdere i salonen følger nøje med i de seneste trends inden for både hårstyling og makeup, hvilket sikrer, at vi altid kan tilbyde en moderne og stilfuld styling eller makeup i København.

Forkæl dig selv med en smuk aftenmakeup i vores salon på Frederiksberg

Vi sætter altid forkælelse i højsædet. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og nyde en kop kaffe eller et glas vin i vores rolige omgivelser, mens vi sørger for at lægge en smuk makeup på Frederiksberg. Vores makeupartister har kun dig i fokus, og du behøver ikke bekymre dig om at blive overset eller føle, at vi har travlt med at få dig ud af døren. Vi lader dig først gå, når du er tilfreds med din makeup.

Makeup på Frederiksberg er en af vores passioner

Vi brænder for at give dig en luksuriøs oplevelse, hvor du kan slappe af og få lagt en smuk makeup på Frederiksberg. Du er altid velkommen til at besøge vores salon og drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig. Hos os er det dig, der er i centrum. Book din tid allerede i dag, og lad os forkæle dig med en personlig og smuk makeup. Vores fornemmeste opgave er at fremhæve din skønhed på bedst mulig vis!