Skip to main content

Olaplex behandling i København

Olaplex behandling er en populær hårbehandling, der bruges til at styrke og beskytte håret mod skader forårsaget af farvning, varmestyling og andre miljøpåvirkninger.

Olaplex behandling hos Fonnesbek – Giv dit hår nyt liv

Olaplex er revolutionerende inden for frisørbranchen, og den giver dig ganske enkelt mulighed for at reparere dit skadede hår, således det fremstår sundt og glansfuldt igen. En olaplex behandling kan ikke sammenlignes med de almindelige hårkure og kurbehandlinger. Tværtimod. Når du får lavet en olaplex behandling hos os, vil du opleve, hvordan den genskaber hårets strukturer og tilfører nyt liv og glans til dit beskadiget hår. 

Hos Fonnesbek kan du både få lavet en olaplex behandling i København i forbindelse med en refleksbehandling, afblegning, farvning, klipning eller som en behandling i sig selv. Brug os som din olaplex frisør i København, uanset om det er i forbindelse med andre behandlinger eller ej.

Hvad er en Olaplex behandling?

Olaplex er ganske enkelt en molekylebehandling, som genopbygger håret, således at det får et sundt og naturligt look igen. En olaplex behandling indeholder hverken olier eller silikone, og du skal derfor ikke bekymre dig om at døje med fedtet hår efterfølgende. Med en olaplex behandling i København hos os, giver vi dig mulighed for at mærke og se forskellen, når molekylebehandlingen udøver sin magi i dit hår. 

I alt sin enkelthed går produktet ind og regenererer svovl- og saltbindingerne i hårets struktur med op til 99%, hvilket efterlader svovlbroerne endnu stærkere end før. Typisk bliver en olaplex behandling brugt under og efter en kemisk behandling, men den kan altså også sagtens bruges i naturligt hår uden farve, striber og afblegning.

Olaplex behandling består af en tretrinsbehandling, der kan udføres i salonen eller derhjemme.

Sådan fungerer en Olaplex behandling

En olaplex behandling i København hos Fonnesbek Hair består af tre trin og tre forskellige produkter. Det sidste trin af olaplex behandlingen samt det sidste produkt er skabt til hjemmebrug, således at du kan vedligeholde din olaplex frisør behandling derhjemme.

Olaplex No. 1 Bond Multiplier

Når du vælger os som olaplex frisør i København, begynder vi med olaplex No. 1, der bruges som et værktøj til afblegning af håret, og som tilsættes til blegningen eller farvningen. 

Olaplex No. 2 Bond Perfector

Herefter afslutter vi vores del en din olaplex behandling med Olaplex No. 2, når farven er vasket ud. Denne styrker og blødgører håret, således at det fremstår sundt og uskadiget efter behandlingen. 

Olaplex No. 3 Hair Perfector

Den tredje og sidste del af en effektiv olaplex behandling foregår hjemme med Olaplex No. 3. Med denne får du mulighed for at forbedre og vedligeholde resultatet ved at benytte det én gang om ugen. Olaplex No. 3 arbejder ikke kun uden på håret, men går også i dybden og forlænger behandlingen, som du fik hos din olaplex frisør i København.

Book en tid allerede i dag

Skal vi hjælpe dig med at få dit hår tilbage på rette kurs igen? Så book en tid allerede i dag. Vi står klar til at give dig den rette vejledning.