Skip to main content

Striber i håret

Striber i håret er en populær teknik, der bruges til at tilføje farve og dimension til håret. Hos Fonnesbek Hair kan vi hjælpe med at skræddersy en unik og personlig stil til hver enkelt kunde. Striber kan give en unik og personlig stil til håret, og kan tilpasses til forskellige hårtyper og -farver.

Striber i håret – Fonnesbek skaber spil i dit hår

Skal du have lavet lyse striber i dit hår? Hos Fonnesbek kan vi skabe liv og spil med striber i dit hår. Om det skal være lyse striber i håret, babyhighlights, reflekser, highlights, balayage, ombre, kan vi være behjælpelige med at give dine lokker et lille pift. Når du får lavet striber i håret hos os, sker det med folie, og vi sørger for de fine striber i håret blander sig smukt med din egen hårfarve, således du opnår fornyet glans og et flot spil i håret. Striber giver et personligt udtryk, og fremhæver din personlighed.  

Der findes forskellige farveteknikker, når det kommer til at lave lyse striber i håret, men de har alle ét fælles mål nemlig at lysne dit hår. Du opnår med striberne en lysere nuance, og du får et levende hår, med et smukt spil af de forskellige farvetoner. Hvis dit hår savner liv, og det godt kunne bruge løft, så er striberne en simpel måde, hvorpå du kan opnå netop dette.  

Lyse striber i håret – En miniguide til de forskellige farveteknikker

I 80’erne og 90’erne var det den berømte badehætte med de små huller, man flittigt benyttede til at farve striberne. Badehætten var et fast item hos frisørerne, og den blev oftest brugt til at lave de klassiske striber i håret. Meget er dog sket siden, og i dag er retrohætten skiftet ud med mere smarte og skånsomme metoder, når dine lokker skal tilføres nyt liv. Hos Fonnesbek vil du altid blive mødt af kompetente frisører, der har deres faglighed i orden. I vores salon har vi eksperter inden for flere farveteknikker, så du altid ender ud med lige præcis, det udtryk, du ønsker.  

De mange nyere farveteknikker er dog også lig med nye trends og titler, og det kan indimellem være svært at vide, hvad de præcist dækker over. Derfor finder du en kort gennemgang af de mest populære teknikker til striber i håret, vi tilbyder hos Fonnesbek, så har du et godt overblik over præcist hvilke farveteknikker, vi er specialister i hos os. Det kan måske hjælpe dig til at finde ud af hvilken farvning, der passer bedst til dig, og så kan vi sammen tage en snak om det, når du kommer ned i salonen, så er du helt sikker på, at få lige det resultat, du er på udkig efter.Uanset hvilken farveteknik, du vælger, så lytter vi altid til dig, når du sætter dig i vores frisørstol.

Håret har stor betydning for det personlige udtryk, og vi ved, at håret har høj værdi. Dit hår er en vigtig del af dit udseende.Vi har meget stor respekt for dine holdninger og ønsker, vi tager altid udgangspunkt i dine visioner, så vi sikrer os, at dit hår får lige præcis den behandling og det udtryk, du drømmer om.  

Balayage

Balayage er en ægte hår-darling hos kvinder med både mørkt og lyst hår. Den populære frihåndsteknik giver nemlig et utroligt flot og naturligt resultat, fordi vi pensler farven direkte på håret med fri hånd. De lyse striber påføres altså håret i sektioner med en pensel. Så hvis du ønsker naturlige lyse striber i dit hår, er balayage en vinder.

Ombre

Ombre er striber i håret, hvor den øverste del af håret står i kontrast til spidserne. Ved ombre er de lyse striber i håret tætpakket og intense, og håret får en fade-effekt typisk fra mørkt i toppen til lyst i bunden. Teknikken kaldes også dip-dye, da håret fremstår, som har du dyppet spidserne i en anden lysere farve. Hos Fonnesbek skaber vi både ombre med glidende overgange, så fade-effekten fremstår blødere og mere som et egentlig farvespil i håret. Men vi kan selvfølgelig også farve efter en mere klassisk ombre-farvning, hvor håret får den mere hårde og karakteristiske kant.

Babyhighlights

Babyhighlights giver dig helt små og fine lyse striber i håret, og striberne ligger meget tættere end ved almindelige highlights. Med disse lyse striber i håret tilfører du spil og liv til dit hår på subtil vis, da du får en flerdimensionel hårfarve med de mange babyhighlights.

Striber i håret – Pris?

Prisen på striber i håret afhænger af en række forskellige ting, herunder blandt andet længden på dit hår, hvilken type lyse striber du ønsker i håret, og hvorvidt du ønsker toner og/eller kurbehandling. Hos Fonnesbek tilbyder vi et væld af forskellige striber i håret, og du kan tage et kig på vores prisliste for at se, hvor de enkelte behandlinger befinder sig prismæssigt. Uanset hvilke striber du drømmer om, kan vi give dig et smukt, professionelt og personligt resultat. Book en tid til at få lavet striber i håret allerede i dag. Vores salon er placeret i hjertet af det gamle charmerende København, et stenkast fra rådhuspladsen og strøget. Vi er centralt placeret og nemme at komme til, og vi glæder os til at give både dig og dit hår den bedste behandling.   

Book en tid allerede i dag

Skal vi hjælpe dig med striber i håret? Så book en tid allerede i dag. Vi står klar til at give dig den rette vejledning, så du får striber i håret præcis, som du ønsker det.