Skip to main content

Toning af hår i København

Hos Fonnesbek Hair tilbyder vi toning af dit hår i vores hyggelige salon i København. Uanset om du har lyst hår eller mørkt hår, kan vi hjælpe, så du kan få tonet dit hår og få et naturligt og friskt nyt look.

Forny dit look med toning af dit hår

Vi sørger altid for, at du får en kærlig og afslappende behandling, så du kan tage den med ro, få en kop kaffe eller et glas bobler og bare nyde, at du gør noget godt og rart for dig selv. Book din tid i dag – vi glæder os til at se dig i salonen.

Hvad er toning af hår?

Toning af hår er en mild måde at farve dit hår på, hvor du samtidig opnår en mere naturlig udgroning, da toningen tager udgangspunkt i din hårfarve. Med en toning i håret, kan du enten give dit hår et varmere eller koldere look, alt efter hvad du ønsker. Ved toning farver vi hele håret, dog dækker det ikke hvide hår 100%. Ofte bruger vi også toning i forbindelse med anden farvebehandling, idet det giver den sidste finish og det bedste resultat. Skal du eksempelvis have en hel afblegning, balayage, babylights eller striber, vil vi typisk tilføje en toning til dit hår, så du opnår en bedre helhed af din hårfarvning. Hvis du udelukkende skal have toning i håret, sørger vi for, at det matcher din nuværende hårfarve. 

Hvilken farve toning i håret?

Når du skal have toning i håret, tager vi hos Fonnesbek Hair altid udgangspunkt i dine ønsker, men du er også velkommen til at tage os med på råd. Vores dygtige frisører har mange års erfaring med toning af hår og kan hurtigt se, hvad der vil passe til dig. Har du mørkt hår, vil en toning til mørkt hår ofte være at foretrække, mens en toning til lyst hår vil være at foretrække, hvis du er blond. Her kan vi skabe et naturligt look, selvom du får en hårfarvning. Skulle du have lyst til at give det endnu mere spil, er det også muligt at få en grå toning, også kaldet silver look, eller rosegold. Toning af hår giver blot håret en tone af en anden farve, og det er derfor ikke en komplet helfarvning. 

Book din tid til toning af hår i dag

Skal du have nyt spil i håret og et smukt, friskt look med en toning af dit hår? Når du får toning i håret hos os, får du også en hårvask med hovedbundsmassage samt føn og styling. Book din tid til toning af dit hår i dag – vi står klar til at tage imod dig med åbne arme i vores skønne salon.

Book en tid allerede i dag

Hos Fonnesbek Hair er vi specialiserede inden for bl.a. hårstyling, klipning, farvning og meget mere. Book allerede en tid i dag – så står vi klar til at hjælpe dig!