Skip to main content
Selvforkælelse i luksuriøse omgivelser
Mærk forskellen

Frisør på frederiksberg

Besøg vores frisør på Frederiksberg, og nyd en god kop kaffe eller et glas bobler, imens vores dygtige frisørteam plejer dit hår. Vi sætter en ære i at levere en enestående oplevelse, hvor du kan slappe af og lade vores professionelle team tage sig af dit hår.

Vi glæder os til at se dig!

De mest populære behandlinger

Vi tilbyder alt fra dameklip til herreklip, og du er meget velkommen til at læse mere om vores forskellige typer af behandlinger. Her kan du læse meget mere om vores populære services og lade dig inspirere til din næste behandling. Hvis du ønsker at snakke med en professionel, er du også meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi glæder os til at se nye såvel som gamle kunder i vores forretning på Frederiksberg. 

vores frisør på frederiksberg elsker evighedsblomster på bordene

Historien bag den nye forretning på Frederiksberg

For stifter af Fonnesbek Hair, Andrea Fonnesbek, var det altid en drøm at åbne en forretning i hjertet af Frederiksberg. Det var nemlig her, hun påbegyndte frisøruddannelsen. At rykke forretningen til Frederiksberg var dog en drøm, der først skulle gå i opfyldelse, når tiden var inde til det, men tilbage i maj 2023 blev det en realitet, at Fonnesbek Hair skulle åbne en forretning mere i nogle skønne lokaler på Frederiksberg.

Den samme forretning i hjertet af Frederiksberg

I maj måned blev den gamle forretning, som ligger i København K på Studiestræde, nemlig medtaget af store brandskader. Den går nu igennem et større renoveringsarbejde og åbner efter seks måneders renovering igen den 1. december 2023. 

Ikke desto mindre skulle nye lokaler til tilbage i maj. En hurtig beslutning blev truffet, da det var altafgørende for Andrea, at hun kunne sikre arbejde til hendes ansatte og ligeledes imødekomme en fuldt booket kalender. Dette igangsatte syv ugers renovering af de nye lokaler på Frederiksberg, hvor der særligt var fokus på at kunne åbne en genkendelig forretning for Fonnesbeks faste kunder – en forretning som de stolte kunne byde deres kunder velkommen i. Er du derfor fast kunde hos Fonnesbek, og har du ikke været på besøg på Frederiksberg endnu, vil du måske bemærke, at den nye forretning på Frederiksberg til forveksling ligner den gamle. 

En unik frisør på Falkoner Allé 

Vores forretning ligger i hjertet af Frederiksberg på Falkoner Allé – en meget populær gade på Frederiksberg, der rummer alt fra cafeer, restauranter, shoppingmuligheder, grønne arealer og mondæne bygninger. 

Hvem kan du møde i vores forretning på Frederiksberg?

De samme stylister er for perioden flyttet med til Frederiksberg, og hvis du har lyst til at sætte et ansigt på en af vores dygtige stylister, kan du gøre det her.

vores frisør på frederiksberg er godt igang med arbejdet.

Håndværk og skønhed forenes hos vores frisør på Frederiksberg

Uanset om du bare trænger til at få klippet spidser eller drømmer om en total forvandling, står vores team på Frederiksberg klar til at tage imod dig! Vores ekspertise er klar til at møde enhver udfordring og skræddersy den ideelle løsning, der passer præcist til dine behov og ønsker.

Når det er tid til en ny frisure, kan det nogle gange være en udfordring at tage en beslutning og finde ud af, hvad der virkelig klæder dig. Vores erfarne frisører er her for at tilbyde kompetente råd og vejledning om de frisurer, der vil fremhæve dine naturlige træk på smukkeste vis.

vores frisør på frederiksberg igang med makeover og styling

Vi tilbyder både herre- og dameklip hos vores frisør på Frederiksberg

I vores moderne frisørsalon på Frederiksberg byder vi både mænd og kvinder velkommen. Vores team mestrer en bred vifte af klippeteknikker og tilpasser sig nøje din hårtype, længde, tykkelse, struktur samt tid til styling. Hver eneste klipning er en skræddersyet oplevelse, skabt efter dine unikke ønsker og individuelle behov.

Fonnesbek Hair på Frederiksberg har fingeren på pulsen og er altid opdateret på tidens nyeste trends. Det gælder alt fra klip og hårextensions til farvninger og håropsætning

Leder du efter en frisør på Frederiksberg?

Med en central beliggenhed på Falkoner Allé på Frederiksberg er Fonnesbek Hair let tilgængelig for både lokale og besøgende, der ønsker en klipning ud over det sædvanlige. Vores salon er mere end blot en frisør. Her er kreativitet, faglighed og forkælelse i højsædet, og vores hengivne team af frisører er her for at tilbyde dig en unik oplevelse, hvor din skønhed og komfort er i centrum.
vores frisør på frederiksberg har god erfaring med langt mørkt hår, som vist her.
vores frisør på frederiksberg har god erfaring med fine bølger til blonde hår, som ses her.
vores frisør på frederiksberg elsker flotte gulvplanter
vores frisør på frederiksberg laver fine, blide bølger til langt og brunt hår.
vores frisør på frederiksberg er rigtg godt igang med arbejdet

Variationer i hårfarvning med forskellige teknikker

Hos Fonnesbek Hair kan vi tilbyde dig meget mere end bare en almindelig helfarvning. Vi tilbyder både populære metoder som balayage, ombre og babylights. Når du træder ind i vores salon, kan vores team informere dig detaljeret om de forskellige teknikker og forklare, hvilke resultater du kan forvente. Ud fra din hårtype og ønsker kan vi også rådgive dig om, hvilken teknik der vil give dig det bedste resultat.

Fokus på kvalitet, service og velvære

Fokus på kvalitet, service og velvære I vores frisørsalon på Frederiksberg anvender vi udelukkende frisørsakse af japansk stål, da de giver den bedste klipning. Inden vi går i gang med klipningen, tilbyder vi en dejlig hårvask samt en omhyggelig hovedbundsanalyse, så de valgte produkter og hårkure bliver tilpasset dit hår. Hvis din hovedbund er tør, og det vurderes, at der er behov for en hovedbundspeeling, tilbyder vi også dette. Læs mere om alle vores behandlinger her. Vores fokus er altid 100% på dig, når du besøger vores frisørsalon på Frederiksberg. Vi dedikerer vores tid udelukkende til dig under dit besøg, så du kan nyde en uforglemmelig behandling og slappe helt af.

Book tid

Ønsker du en tid i vores salon på Frederiksberg? Du kan nemt booke din næste tid her. Har du spørgsmål til en behandling, er vores skønne team altid til rådighed via telefon.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos vores frisør på Falkoner Allé og skabe en unik frisøroplevelse, du fortjener.

vores frisør på frederiksberg har tre flotte stole som peger mod hver deres store spejl.

Det siger andre om os…

 • Klara Warnke

  Ich war sehr zufrieden bei Fonnesbek! Maya war super nett und hat meine haare genau so gefärbt wie ich es mir vorgestellt habe.
 • Tyra Eklöv

  Such a calm and relaxing enviroment. I got a haircut from Maya who listened to my requests and came with suggestions on what would suit me. Really nice experience and Im really happy with my hair 💕
 • Evyinswitzerland

  Great location and great service) was super happy with the haircut and treatment, thanks to master Maya!
 • Julie Lindbæk

  Den bedste frisør i København. Jeg blev i dag farvet af Felix, som udover at være utroligt professionel fagligt, også er super behagelig og nem at snakke med. Han reddede mit hår, som ikke havde fået et tilfredsstillende resultat i en anden salon. Det er hverken første eller sidste gang, jeg får …
 • Lauge Hybel

  Har været kunde hos Fonnesbek i mange år og jeg går altid glad der fra 🙂
 • Maria Eisner Pelch

  Skøn salon med de dygtigste frisører – Mohammed farver og klipper altid mit hår smukkere end jeg kunne drømme om
 • Cæcilie Wegener

  lovely people and so talented. big thanks to Maya and Mohammed ❤️
 • Marie Gjengedal

  Fantastisk salon, som ønsker det bedste resultat for deres kunder. Mohammed, som jeg blev klippet og farvet af, er virkelig talentfuld, grundig, og bare virkelig behagelig at sidde i stolen hos. Kan kun anbefale ham og Fonnesbek Hair!
 • Kristoffer Berge

  Kan varmt anbefale Fonnesbaek hair. Jeg bliver klippet af dygtige Mohammed, som altid gør et meget professionelt arbejde og altid er venlig og imødekommende.
 • Anne Ølund

  Mohammed har klippet og farver mit hår i flere år, og jeg er altid helt vild med resultatet. Han ved hvad der passer til mig, er professionel, venlig og yder den bedste service! Kæmpe anbefaling 👏🏼
 • Josefine Mandrup

  Mohammed ved altid bedre hvad jeg ønsker, end hvad jeg selv gør. Han har virkelig øje for farver, så han får altid næsten frie hænder når det er tid til en opfriskning 🫶🏼 og så er han bare for skøn! Altid god behandling!
 • Stephanie Lauridsen

  Jeg fik sat hår og lagt makeup i forbindelse med mit bryllup. Don fik sat mit hår virkelig fint. Han var god til at lytte til mine ønsker og fik sat en virkelig sød og elegant frisure. Lotte stod for min makeup, og det var en fornøjelse. Jeg går normalt ikke med makeup, så jeg ville gerne have e…
 • Lizzie Joyce

  Had the best haircut of my life here while on my study abroad trip. Might have to fly back from the U.S. just to get my hair done again.

Vores oftest stillede spørgsmål

Tilbyder I både herre- og dameklip?

Ja, hos Fonnesbek Hair byder vi velkommen til både mænd og kvinder og tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder herreklip, dameklip, hårfarvning, balayage, babylights, og håropsætning.

Hvordan booker jeg en tid?

Du kan nemt booke en tid via vores hjemmeside eller ved at kontakte os direkte over telefonen. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores salon.

Tilbyder I farvebehandlinger?

Ja, vi tilbyder en række farvebehandlinger, herunder populære teknikker som balayage, ombre, og babylights. Vores team er altid opdateret på de nyeste trends og teknikker.

Hvad er jeres mest populære behandling?

Vores mest populære behandlinger inkluderer dameklip, herreklip, og balayage. Vi tilpasser hver behandling til den enkelte kundes ønsker og behov for at sikre det bedste resultat.

Tilbyder I behandlinger til specielle lejligheder, som f.eks. bryllup?

Ja, vi tilbyder skræddersyede behandlinger for specielle lejligheder, herunder håropsætning og makeup. Kontakt os gerne for at diskutere dine behov og planlægge din behandling.

Hvad gør I for at sikre kvalitet i jeres behandlinger?

Vores team af dygtige stylister og frisører bruger kun de bedste produkter og værktøjer, inklusiv japanske stålsakse, for at sikre den højeste kvalitet i hver behandling. Vi tilbyder også en omhyggelig hovedbundsanalyse for at tilpasse produkter og behandlinger til hver enkelt kundes behov.

vores frisør på frederiksberg har tre flotte stole som peger mod hver deres store spejl.